Søg på tradium.dk

Praktikvejledning af ernæringsassistentelever - delvis fjernundervisning

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Indhold

Kom på online kursus og lær at planlægge og gennemføre uddannelsesforløb for ernæringsassistentelever i din virksomhed.

Formål

På kurset får du viden om gældende bekendtgørelse og uddannelsesordning, så du kan planlægge og gennemføre uddannelsesforløb for ernæringsassistentelever i din virksomhed. Du lærer at motivere elever til at deltage aktivt i deres egen uddannelse.

Efter kurset kan du desuden vejlede og medvirke til at skabe sammenhæng i uddannelsen for ernæringsassistentelever på baggrund af elevens personlige og faglige forudsætninger. Du lærer også at gennemføre anerkendende og professionelle samtaler, der sikrer progression i elevens uddannelse i virksomheden.

Derudover lærer du at benytte it-værktøjer til registrering og evaluering af elevens uddannelse. Du kan vejlede og støtte eleven i brug af ernæringsassistentbogen.

Form

Undervisningen foregår som delvis fjernundervisning. Kurset er med fjernundervisning de første 4 dage og som udgangspunkt med fremmøde den 5. og sidste dag.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til medarbejdere/ernæringsassistenter, som varetager opgaver i forbindelse med oplæring af ernæringsassistentelever inden for jobområdet.

VIGTIGT: Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kan du altid kontakte kursussekretæren, der dog desværre KUN kan træffes på e-mail i øjeblikket. 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse

Kontaktperson


T 70 11 10 10   E amu-service@tradium.dk
 

Fag til kurset