Kom på online kursus og lær at planlægge praktikforløb for elever. Bliv en dygtigere vejleder og lær at inspirere og motivere eleven.
Formål
Efter kurset kan du:
ud fra bekendtgørelser og uddannelsesordninger for erhvervsuddannelser til gastronom, tjener og receptionist planlægge elevens praktikforløb og synliggøre uddannelsens faglige mål.
motivere eleven til at deltage aktivt i planlægningen og gennemførelse af uddannelsen, herunder opstilling af egne læringsmål.
støtte eleven i refleksion over daglige arbejdsopgaver, så eleven udvikler erfaringer, viden og holdninger til eget fagområde og håndværksmæssige kompetencer.
inspirere eleven til at tænke innovativt og løsningsorienteret i forhold til arbejdsopgaver inden for reception-, restaurant/café-, køkken- og kantineområdet.
foretage vejledning ud fra elevens faglige og personlige forudsætninger.
afholde anerkendende og professionelle samtaler, der er med til at sikre progression i elevens uddannelse og skabe sammenhæng for eleven mellem skole- og praktikdel.
anvende relevante it-værktøjer til uddannelsesplanlægningen.
Form
Undervisningen foregår som online kurser på fjernundervisning.
Målgruppe
Faglærte medarbejdere i hotel- og restaurationsbranchen, der medvirker ved oplæring og uddannelse af elever. Det kan være en fordel at have erfaring med vejledning, da kursisterne vil kunne inddrage egne erfaringer til de emner, der undervises i på kurset.
VIGTIGT: Yderligere oplysninger
For yderligere oplysninger kan du altid kontakte kursussekretæren, der dog desværre KUN kan træffes på e-mail i øjeblikket.