Søg på tradium.dk

Nyheder

2017 blev rekordår for JYSKs elevuddannelse

 
 

03. januar 2018

140 unge fik i 2017 en af de eftertragtede elevpladser i JYSK. Det er den største årgang af elever i kædens historie. Eleverne uddannes i samarbejde med Tradium.

JYSKs elevuddannelse, som i løbet af de seneste 30 år har uddannet omkring 3.500 elever, er skabt i samarbejde med Tradium.

I 2017 modtog JYSKs populære og anerkendte elevuddannelse over 2.000 ansøgninger til de i alt 140 pladser, hvilket er det højeste antal optagede elever i boligkædens historie.

”Normalt har vi optaget omkring 100 nye elever hvert år, men i 2016 år skruede vi det tal op til 120. Allerede sidste år, i 2017, blev vi dog nødt til at opjustere antallet yderligere til i alt 140 elevpladser, som er vores største elevårgang nogensinde. Det lover godt for JYSK, for eleverne er jo vores fremtid,” siger Jørgen Olsen, Education Manager på JYSK Academy.

Jørgen Olsen forventer, at antallet af ansøgninger vil stige yderligere i 2018. I denne uge lancerer JYSK sin nye elevkampagne, der skal gøre endnu flere unge opmærksom på karrieremulighederne i boligkædens 103 butikker i Danmark – og 2.500 butikker på verdensplan.

Professionelt coachingforløb

I løbet af uddannelsens to år veksles der mellem butikspraktik og skoleophold på JYSK Academy, der ligger på Lars Larsens Himmerland Golf & Spa Resort.

Som noget nyt indfører JYSK i 2018 et individuelt coachingforløb for eleverne, hvor de får professionel vejledning til arbejdsglæde både under uddannelsen, og når de er udlært.

”Eleven og den personlige coach mødes to gange i løbet af uddannelsen, og hovedfokus er på, hvordan man sikrer arbejdsglæde. Samtalerne kan også bruges til at vende de udfordringer, man kan møde i løbet af elevtiden, eller hvad den enkelte nu måtte have brug for at diskutere med professionel sparringspartner,” siger Jørgen Olsen.

Hos Tradium glæder man sig til at byde de mange nye elever velkomne og give dem Danmarks bedste uddannelse inden for detail.

 

Yderligere oplysninger

 

,
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig