Søg på tradium.dk

Nyheder

Book dit eget åbent hus

 
 

16. januar 2019

Få en personlig rundvisning og hør mere om e-sports akademiet

Foto: ”Vi skal træffe mange vigtige valg i livet. Og ét af dem er valg af uddannelse”, siger Anette Skovlykke Nielsen, der er rektor på Tradium Mariagerfjord. Derfor er hendes opfordring klar: ”Tag imod tilbuddet om en personlig rundvisning, hvor det er muligt at komme helt tæt på og opleve, lytte og mærke efter for at blive klædt på til at træffe sit valg om uddannelse”.

Lige nu står mange unge midt i at skulle træffe et vigtigt valg om uddannelse. For at klæde dem bedst muligt på, giver Tradium Mariagerfjord mulighed for en personlig rundvisning, hvor de også kan høre mere om muligheden for at dyrke e-sport.

På Tradium Mariagerfjord, der er egnens fyrtårn inden for handelsuddannelserne, er det er både muligt at tage en HHX på Handelsgymnasiet eller en EUX Business eller EUD Business.

Både rektor, uddannelsesleder og studievejleder og elever på skolen står klar til at fortælle om både det faglige og det sociale. Det er sat god tid af, så alle kan høre om netop deres muligheder.

Eksempelvis bliver mange stadig overraskede over, hvor mange muligheder den nye EUX giver. Her får man både og, da den både giver en erhvervsfaglig uddannelse og en studenterhue, så det både er muligt at gå i lære og at læse videre. Tradium Mariagerfjords særlige kendetegn er fokus på handel, sprog og marketing og en hverdag, der er tæt koblet med erhvervslivet. Derudover er der studieture til udlandet, fredagsbar, fester og galla, så det både er muligt at få en masse ny viden og nye venner.

E-sport på højt niveau

En nyhed på Tradium Mariagerfjord er, at det er muligt at træne e-sport på højt niveau efter skoletid. Skolen stiller instruktør og computere til rådighed, så de unge kan kombinere uddannelse og hobby. Træningen bliver ambitiøs, og det er målet at deltage i konkurrencer.

Et stærkt fællesskab

En af de elever, man kan møde til åbent hus, er Gustav Samuelsen, der går i 2. g på HHX.

- Vi har det rigtig godt indbyrdes, og der er ingen, som ser ned på hinanden. Jeg har relationer med både de, som går i 1.- og 3.g, og jeg oplever et godt kammeratskab med et stærkt sammenhold på hele gymnasiet.

Gustav læser samfundsøkonomi, der er en af i alt seks studieretninger, som Tradium Mariagerfjord udbyder på HHX. At valget faldt på linjen, der blandt andet består af international økonomi og virksomhedsøkonomi, skete helt naturligt for den 18-årige gymnasieelev.

- Jeg har altid godt kunne lide tal og økonomi, så jeg tænkte, at handelsgymnasiet ville være attraktivt at vælge frem for den almene gymnasieuddannelse. Det viste sig hurtigt, at det var det rette match for mig, da fagene er spændende, og underviserne går i dybden med emner, som interesserer mig.

 

Vi står til rådighed for en times Åbent Hus, lige når det passer dig i dagene 28. til 31. januar i tidsrummet kl. 15 til 20. Ring på 9657 0260 mellem 8 og 15.30 og book dit personlige Åbent Hus.

Chefgruppen
Afdelingschef
M  2554 9900    T  9657 0261    E  ani@tradium.dk
A  Kirketoften 7, 9500 Hobro
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig