Søg på tradium.dk

Nyheder

De første studenter på Handelsgymnasiet i Randers

 
 

24. juni 2019

Marie Louise og Daniel var 2 tydligt lettede nybagte studenter. ver nu at være igennem deres eksamener og begge vil de nu have et sabbatår, før de skal læse videre. 

 

-Lige nu er min eneste plan, at jeg skal have et sabbatår og så på universitetet til sommer, forklarer Marie Louise der endnu ikke ved præcist hvad hun skal læse, men det skal klart være noget indenfor business. 

 

Daniel ved allerede nu, at han gerne vil læse International virksomhedskommunikation. 

 

-Jeg har en rigtig stor interesse for sprog og kultur og jeg kunne rigtigt godt tænke mig en karriere, hvor jeg kan komme ud og rejse i hele verden, begrunder Daniel sit valg. 

 

Et valg der også passer godt sammen med, at han har gået på den internationale linje, der har fokus på handel og kultur samt de konkrete fag Spansk A og Tysk B. En linje der prøver at imødegå udfordringen som sprogfagene gennemgår for tiden, da der simpelthen ikke er nok unge der vælger dem. 

 

For begge nye studenter, er der enighed om, at det er studiemiljøet på HHX de tænker varmest tilbage på og de vil da også mindes oplevelserne, de har fået igennem studietiden. 

 

-Det bedste ved HHX har været fællesskabet, alle de gode fester og alle de fede rejser vi har haft, afslutter Daniel.

Chefgruppen
Rektor
M  2061 4297    T  8711 3503    E  dwm@tradium.dk
A  Rådmands Boulevard 19, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig