– Tradium er stor, og der er mange muligheder for at møde nye mennesker. Det er spændende, at mange forskellige fagretninger er samlet på et sted, men at vi alligevel er sammen med dem, der har samme interesse, siger kokkelev Daniel Jensen. Foto: Annelene Petersen, Randers Amtsavis
Hvorfor valgte du at læse til gastronom?
Jeg valgte at læse til kok, fordi jeg altid har været glad for at lave mad. Jeg har blandt andet altid hjulpet til med maden derhjemme. Jeg kan lide udfordringen ved at prøve noget nyt, og udfordringen ved det stressniveau der er, når man skal anrette mad til andre.
Hvad er det bedste ved uddannelsen?
At der er meget praktisk arbejde og ikke så meget teori. Man får lov til at lave en hel masse forskellige ting. Både det nemme og det, der er svært.
Hvad er det bedste ved selve skolen?
Tradium er stor, og der er mange muligheder for at møde nye mennesker. Det er spændende, at mange forskellige fagretninger er samlet på et sted, men at vi alligevel er sammen med dem, der har samme interesse.
Hvad er en god skoledag for dig?
En god skoledag for mig er at være i køkkenet og arbejde med noget spændende. Det betyder også meget, at jeg snakker godt med læreren og kammeraterne fra klassen. Det handler selvfølgelig også om at lære at lave noget god mad.
Hvad vil du være når du bliver færdig?
Jeg kunne godt tænke mig at være kok på en god restaurant. Det skal være et sted, hvor der er selskaber, så jeg kan være med til at give gæsterne en oplevelse, når de holder store fester. Men først skal jeg have en god læreplads, så jeg kan blive en dygtig kok.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.