Søg på tradium.dk

Nyheder

2 Tradium vindere til DM i Skills

 
 

21. januar 2020

Til DM i Skills 2020 blev det til hele 2 vindere, klejnsmed og frisør

Til årets DM i Skills 2020, hvor erhvervsskolerne dyster på håndværk og evner, blev det til hele 2 vindere fra Tradium.

Frisøreleven Tenna Bloch Petersen, der er i lære ved PARK By studie rørbæk og klejnsmeden Axel Lundorff, der er i lære ved Værum Stålindustri, tog sejren med hjem, da der i januar 2020 blev afholdt DM i Skills i København.

Konkurrencen var for begge hård, og de knoklede sejren i hus. Nu kan de se tilbage på en oplevelse for livet.

"Vi har fået noget ud af at deltage her, som vi kan tage med videre i bagagen," forklarede Tenna lige efter, at hun havde deltaget i sin sidste konkurrencerunde. Hun og frisørmakkeren Lotte Cecilie Christensen, der også deltog i DM i Skills, havde da heller ikke regnet med, at en af dem skulle gå hen og vinde den eftertragtede titel.

"Det fedeste har været, at vi har været her sammen og haft nogle gode supportere med os. Og så er det bare fedt, at vi er nået i mål. Det var målet, at vi skulle nå i mål," fortalte Tenna og Lotte begge grinende.

Anden gang var lykkens gang

Axel Lundorff deltog også ved sidste års DM i Skills og følte derfor, at han havde bedre styr på nerverne denne gang.

"Man ved ikke, hvad man kommer over til, så det er jo bare at se, hvad det er for noget og så håbe, at jeg kan finde ud af det," sagde Axel inden afgangen mod Skills - og han holdt da også hovedet koldt hele vejen igennem. Til trods for lidt startvanskeligheder bevarede han overblikket og kom sikkert i mål.

Nu kan de 2 vindere vende tilbage til deres lærepladser med visheden om og stoltheden over at kunne kalde sig selv for danmarksmestre i Skills.

For yderligere oplysninger

Kommunikation- og marketing
Videojournalist
M  5052 9687    E  ubj@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig