Søg på tradium.dk

Nyheder

Drengeholdet fra HHX vandt B-finalen til DM i fodbold

 
 

09. oktober 2018

To hold fra Tradium Handelsgymnasiet har været til DM i fodbold.

Foto: Både drenge- og pigeholdet fra Tradium Handelsgymnasiet har været til DM i fodbold og efter intens kamp kunne drengeholdet tage pokalen med hjem som vinder af B-finalen.

Tradium Handelsgymnasiet er netop vendt hjem fra DM i fodbold for handelsskoler, der blev afholdt af EUC Nord i Hjørring i samarbejde med Hjørring AIK Frem.

I september kvalificerede både drenge og pigeholdet fra Tradium Handelsgymnasiet sig til DM ved at vinde kvalifikationsstævnet i Region Midtjylland. Og frem til DM er der ved siden af undervisningen blevet trænet og lagt taktikker.

Pigerne lagde ud med at spille 0-0 mod Næstved i en kamp, hvor de lokale fightere vadede i chancer, og derefter tabte de desværre med 0-5 til værterne fra Hjørring, der stillede med et aldeles frygtindgydende mandskab. I den sidste puljekamp blev det til en flot 2-0 sejr over Frederikshavn på mål af Ida-Marie Daugård (på straffe) og Sara Busk Jensen, og dermed var eleverne klar til A-slutspillet næste dag. Her blev det dog til to klare nederlag på henholdsvis 0-4 mod Kolding og 0-6 mod Niels Brock, og pigeholdet sluttede dermed som nr. 6 ved DM. Holdet blev anført af keeper Emma Broch Laursen og træner Jesper Møgelvang.

Hos drengene gik det lige omvendt. Det blev til en træg start den første dag med et uheldigt 0-1 nederlag til Kolding, 1-1 mod Hjørring og 0-2 mod Thisted, hvilket desværre kun rakte til en plads i B-slutspillet. Her gik det dog væsentligt bedre, da 2-0 over Skive og 0-0 mod Niels Brock var nok til at sikre sig en plads i B-finalen, hvor hjemmeholdet fra Hjørring blev besejret med 2-0, og vi sluttede dermed DM som vinder af B-turneringen og kunne hive pokalen med hjem.

Micki Juel Christensen blev dobbelt målscorer i finalen, og desuden er det værd at fremhæve Laurits Christensen i målet samt Frederik Muschilewski og Martin Lunddorf i midterforsvaret. Generelt var der tale om en rigtig flot holdindsats med træner Brian Thorvaldsen i spisen.

Socialt var det en rigtig god tur med overnatning på EUC Nord i Hjørring. Hos både pigerne og drengene deltog rigtig mange 1.g'ere, hvilket lover godt for fremtidens kampe, og målet er naturligvis at nå DM finalen igen.

 

Chefgruppen
Rektor
M  2061 4297    T  8711 3503    E  dwm@tradium.dk
A  Rådmands Boulevard 19, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig