Søg på tradium.dk

Nyheder

Flaghejsning og champagnesabling i Hobro

 
 

24. juni 2019

2 HHX-studenter og 1 EUX-student modtog i dag deres studenterhue på Tradium Mariagerfjord. Den første var Olena Tatarenkova, der var meget stolt over at kunne påføre sig huen. Det har nemlig ikke været helt nemt at nå hertil, da Olena oprindeligt er fra Ukraine og dermed har måtte kæmpe lidt hårdere på EUX-uddannelsen end sine medstuderende.

-Jeg er glad og stolt, fordi mit dansk ikke har været så godt. Men jeg har lært så meget, og nu har jeg fået 10 i dansk på A niveau, det er bare så dejligt, forklarer Olena smilende.

Og huen skal bruges lige efter sommer, hvor hun skal direkte i gang med at læse Finansøkonomi på Dania.

Oliver Højen Pedersen og Patrick Mercado Nielsen blev de første studenter fra Handelsgymnasiet i Hobro, og begge har været meget glad for sammenholdet og de engagerede undervisere på skolen.

-Det er ikke så stort et sted (Tradium Mariagerfjord, red), så det er dejligt afslappet og trygt og så er det unikt, vi også har så godt et forhold til vores lærere, det er ikke bare de andre elever man har det godt med, forklarer Oliver der netop havde været oppe i Engelsk, hvor han havde talt om pound shops i London.

Eksamen gik godt, og snittet er også højt. Faktisk så højt, at det kommer over 12. Derfor giver det også god mening, at han vil bruge huen til læse videre med. Men inden da skal han i praktik i London ved softwarevirksomheden MatchWear. Ud fra det ophold, håber han at kunne finde ud af præcist, hvilket studie han vil læse på.

Patrick var oppe i afsætning og ser nu frem til et sabbatår, før han måske vil arbejde med forretningsudvikling og business, hvilket også synes værende oplagt med HHX’en i baglommen.

-Det har været en rigtig god uddannelse. Undervisningen har været meget erhvervsrettet, og vi har lært meget om, hvordan der er at være inden for business verdenen, afslutter Patrick.

 

Den nye familietradition

De nybagte studenter skulle selvfølgelig fejres, og i dagens anledning, havde Olivers forældre medbragt sabel og champagne til formålet. Håbet er at skabe en ny familietradition, og champagneflasken fik også, på ægte officersmanér, proppen skudt af ved sablens hjælp.

 

 

Chefgruppen
Afdelingschef
M  2554 9900    T  9657 0261    E  ani@tradium.dk
A  Kirketoften 7, 9500 Hobro
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig