Søg på tradium.dk

Nyheder

Efter en eksamen i dansk, blev Christina den første student på Tradium.

 
 

20. juni 2019

Christina Fiedler Bilde Holm blev den første Tradium student.

Christina Fiedler Bilde Holm blev torsdag den første student på en af Tradium gymnasiale uddannelser. Hun har de sidste 4 år gået på Tradium HTX i Randers, en uddannelse der normalt ville tage 3 år at gennemføre. Men undervejs i studierne betød en sygemelding med angst, at hun måtte udskyde studiet med 1 ekstra år. Hun kom stærkt ud på den anden side af sygemeldingen og har kæmpet sig tilbage på studiet, med pæne resultater til følge, og kunne da også gå glad ud fra den sidste eksamen med et super flot 10 tal.

 

Vigtigt at tale om

Christina vil gerne selv fortælle om sine sejr over sygdom, da hun synes, det er et vigtigt signal at sende til andre unge, at de godt kan komme i gang igen, oven på en udfordrende periode og at der er masser af hjælp og støtte at hente.

 

-Det har været en kæmpe hjælp, at jeg kunne tage studiet over længere tid og jeg har haft nogle rigtigt gode veninder og lærere på skolen, som har hjulpet mig igennem det, forklarer Christina.

 

Fremtiden

Christina har haft en studieretning der blandt andet inkluderer fag som bioteknologi og matematik. Derfor er det heller ikke underligt, at hendes drømmestudie ligger inden for samme felt.

 

-Til næste år skal jeg til Odense og læse Farmaci (som omhandler fremstillingen af lægemidler, red). Jeg synes, naturvidenskab er mega fedt og jeg synes, det er fedt at kunne få lov til at udvikle fremtidens medicin, som skal virke, men ikke give for mange bivirkninger, giver Christina som begrundelse for hende kommende studievalg.

 

Inden hun skal læse videre, vil hun dog tage et sabbatår fra skolelivet, og som det absolut første, står den på middag med hendes familie og venner.

 

 

Teknisk gymnasium
Uddannelsesleder
M  4188 0083    E  jtl@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig