Søg på tradium.dk

Nyheder

Gå Kok Amok i vinterferien

 
 

29. januar 2019

Prøv gastronomi på højt niveau, det er gratis at deltage

Foto: Anja Poulsen har sammensat et spændende forløb for de unge i vinterferien, hvor de kan prøve gastronomi på højt niveau.

Unge i 9. og 10. klasse i Randers og omegn kan i vinterferien deltage i Kok Amok. Det bliver to fantastiske dage for dem, der har lyst til at prøve gastronomi på højt niveau.

Tradium inviterer i vinterferien de unge indenfor, så de kan få lov at prøve kræfter med gastronomiens verden.

”Mange unge er nysgerrige på at lave mad, og derfor vil vi gerne invitere dem indenfor, så de kan opleve gastronomi på højt niveau. De får lov til at arbejde i et professionelt køkken med faglærte medarbejdere og lave mad med gastronomisk afsæt. De får også lov til at bage flotte kager og lækre brød. Samtidig er viden om sundhed og råvarerne også vigtige, ligesom at kunne dække et flot bord”, fortæller Anja Poulsen, der er virksomhedskonsulent hos Tradium.

Det er gratis at deltage og man skal blot medbringe køkkenegnede sko og et forklæde. Det er mandag og tirsdag i vinterferien 2019 (uge 7), kl. 9.00-15.00 i Tradiums nye flotte lokaler på Hotel, Køkken og Restaurant på Tradium, Vester Alle 26.

Der er tilmelding senest 1. februar 2019 hos Anja Poulsen på apo@tradium.dk

 

Yderligere oplysninger

 

Virksomhedskonsulenter
Virksomhedskonsulent
M  4188 0086    E  apo@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig