Søg på tradium.dk

Nyheder

Klar til DM i Skills efter regionsmesterskab

 
 

13. oktober 2022

Dyst på finesse til regionsmesterskabet for murerelever

Elever fra Herningsholm Erhvervsskole, Learnmark og Tradium har de sidste dage dystet om en plads til DM i Skills.

Lukas Grummesgaard Kristensen, der er murerelev og går på Herningsholm Erhvervsskole samt Patrick Dahl Gråbæk, der er flisemurer og går på Tradium, skal begge deltage ved DM i Skills. Det skal de efter at have vundet regionsmesterskabet for henholdsvis murerne og flisemurerne – to forskellige discipliner, der dog begge har stor vægt på detaljerne og det gode håndværk.

Den regionale konkurrence har kørt over to dage ved Tradiums murerafdeling i Randers. Her er der blevet dystet intensivt mellem de deltagende elever. Men samtidigt har de unge også opnået læring gennem det at deltage i konkurrencer på tid, ligesom de også har været en stor inspiration for skolens andre elever, der har kunne følge deres arbejde på sidelinjen.

- Det er en fornøjelse at kunne være vært for et regionsmesterskab i Skills og have dygtige, dedikerede lærlinge på besøg i vores murerafdeling. Når man ser den præcision, de arbejder med, er det en inspiration for vores andre elever - og jeg håber også det kan inspirere mange andre unge til at kaste sig ud i et håndværksfag, siger Lars Bagger Hansen, der er uddannelseschef for de tekniske erhvervsuddannelser på Tradium.

 

En inspiration for nye generationer af unge

Alle eleverne kan nu tage tilbage til deres lærepladser, med en masse ekstra erfaring. Det kan eksempelvis være med det at arbejde under pres – hvilket Lukas og Patrick får endnu mere rutine i, når de skal med til DM i Skills, der næste gang finder sted i Fredericia, fra 2. til 4. februar. Her dyster godt 300 unge om at blive de bedste håndværkere, inden for netop deres fag. For Patrick bliver DM også denne gang et glædeligt gensyn, da han allerede har prøvet at deltage i den nationale konkurrence. Det glæder han sig til at gøre igen, da det giver ham mulighed for at inspirere en masse unge mennesker.

- Jeg synes det er fedt at kunne vise de unge, at man kan andet end at blive student. Der er også håndværksfagene, hvor især murerfaget er meget mere end at klaske nogle mursten op - der er rigtigt meget finesse i det, fortæller Patrick.

 

 

Udvidet direktion
Uddannelseschef
M  4188 0029    E  lbh@tradium.dk
A  Blommevej 40, 8930 Randers NØ
Kommunikation- og marketing
Kommunikationskonsulent
M  5052 9687    E  ubj@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig