Søg på tradium.dk

Nyheder

MAKEEN er årets lokale læreplads

 
 

10. november 2020

MAKEEN Energy i Randers tager ansvar for deres elevers læring.

Det er et enigt dommerpanel fra Tradium, der har kåret MAKEEN Energy på Alsvej i Randers til årets lokale læreplads blandt indstillingerne fra skolens elever. MAKEEN Energy fik deres første elev i 2017 - det tal er vokset til i alt syv elever i dag.

-Det har været en modningsproces for os. Vi skulle være parate til at tage det ansvar, det er at have en elev. Men vi er utroligt glade for, at vi tog det skridt. I dag er eleverne en integreret del af medarbejderstaben, der bidrager med nye perspektiver på vores virksomhed. Ikke mindst i det lys er vi utroligt glade for at blive nomineret til Årets Lærerplads, fortæller Charlotte Olesen, der er HR Manager hos MAKEEN Energy.

 

Hele vejen rundt

Det er Amanda Mikkelsen, som har været elev hos MAKEEN Energy siden august, der har indstillet virksomheden til årets lærerplads. Hun er ved at tage en kontoruddannelse med speciale i administration og er den første elev i afdelingen ”Project management.” Her er hun glad for den gode introduktion, hun får til arbejdspladsen.

-Mit forløb i afdelingen Project Management er strikket sådan sammen, at jeg kommer rundt og sidder i samtlige afdelinger, som for eksempel ”Finance” og ”Development.” Samtidig er der en god og uformel tone på MAKEEN Energy, uanset om du er ansat som receptionist eller administrerende direktør. Det har gjort, at jeg som elev hurtigt har følt mig som en del af holdet, fortæller Amanda Mikkelsen.

 

Plads til at være voksen og lærling

Ud over at tage ansvar for læringen lagde dommerpanelet på Tradium i udvælgelsen også vægt på, at MAKEEN Energy tager individuelle hensyn, så alle elever kan få en god læretid. Det er også noget, Amanda Mikkelsen har lagt mærke til.

- Jeg er startet på uddannelse i en sen alder, efter at jeg har været på barsel. Da jeg skulle finde elevplads, oplevede jeg desværre, at det var et benspænd for flere virksomheder, at jeg havde et barn. Den skepsis mødte jeg ikke hos MAKEEN Energy, og de har ovenikøbet tilbud mig fleksible arbejdstider, så det er muligt at få familien til at hænge sammen med uddannelse. Det understreger for mig, at man som elev her er på lige fod med 20-års jubilarer. Det gør bare en kæmpe forskel for min elevtid, fortæller Amanda Mikkelsen.

MAKEEN Energy går nu videre til den landsdækkende konkurrence om at blive Årets Lærerplads. Den nationale vinder kåres i forbindelse med Danish Entrepreneurship Award i slutningen af november.

 

Om MAKEEN Energy

MAKEEN Energy er et globalt, markedsledende selskab, der leverer udstyr, løsninger og services til energibranchen. Virksomheden beskæftiger ca. 1.300 mennesker fordelt på 6 kontinenter og opererer i over 140 lande. Med deres globale rækkevidde, lokale tilstedeværelse og årtiers erfaring kan de levere ansvarlige løsninger, der gør en forskel for både mennesker og miljøet.

 

 

Chefgruppen
Kommunikationschef
M  3051 3121    E  uvo@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig