Søg på tradium.dk

Nyheder

Millioninvestering forbereder chaufførelever på virkeligheden

 
 

05. oktober 2018

Ny lastbil skal klæde eleverne bedst muligt på til virkeligheden.

Foto: Tradium har fået en ny lastbil, der skal klæde eleverne bedst muligt på til den virkelighed, der venter ude på landevejen. Virksomhedskonsulent Niels Erik Nielsen står klar til at tage imod chauffører fra hele landet.

For de fleste lastvognschauffører findes der ikke noget bedre end duften af nye dæk, lyden af en ny motor og synet af en gennemført dekoreret vogn. Hos Tradium har de opfyldt det ønske, og uddannelsesinstitutionens elever har i nogle måneder kunne prøve kræfter med en af markedets nyeste lastbiler.

- Som uddannelsesinstitution er vi forpligtet til at have relevant og moderne uddannelsesmateriale til vores elever. Det gælder både for de, der skal til ind i faget men i høj grad også for dem, der skal på efteruddannelse, siger Niels Erik Nielsen, der er virksomhedskonsulent hos Tradium.

Sikkerheden er i top 

Købet af den nye lastbil indfrier Tradiums ambition om at have uddannelsesmateriale, der repræsenterer det, som markedet tilbyder, og institutionens elever får nu stillet en lastbil til rådighed, hvor køreegenskaber, teknologi og ikke mindst sikkerhed er i top.

- Alle hos os skal forberedes på den virkelighed, der venter. Det kræver, at vi har lastvogne, der er så langt fremme, at de måske er nyere og bedre, end de lastvogne chaufførerne kører i til dagligt, eller starter med at køre i, siger Niels Erik Nielsen.

Hos Tradium er de klar over, at det er muligt at uddanne og efteruddanne sig andre steder end på Tradium Ring Djursland. Uddannelsesinstitutionen ser sin investering som endnu et kapitel til fortællingen om, at køreturen til Djursland er det hele værd, hvis man vil have nogle af landets bedste uddannelsesfaciliteter.

- Det er ikke kun lastvognen, der er fantastisk. Vi har også et baneanlæg, som er langt over det niveau, man ellers møder, og det er kun blevet mere unikt med denne tilføjelse. Vores samlede pakke danner fundamentet for, at elever kommer herfra med et bedre udgangspunkt, end de nok ville have fået andre steder, siger Niels Erik Nielsen.

I transport- og logistikbranchen fylder sikkerhed meget. Den nye lastbil er udstyret med Adaptive Cruise Control (ACC), hvilket automatisk styrer lastbilens afstand til forankørende. Ifølge Niels Erik Nielsen er det et must at råde over lastbiler med den nyeste sikkerhedsteknologi, da man hos Tradium skal kunne praktisere disse muligheder.

- Det er vores fornemmeste opgave at matche de forventninger, som de dedikerede og erfarne chauffører kommer med. De har fingeren på pulsen, hvad angår trends i branchen, så det skal vi simpelthen også have, siger Niels Erik Nielsen og uddyber.

- Lastbilens produktionsår eller dens farve ændrer ikke på det, vores elever lærer. Det ændrer heller ikke på, hvordan en sættevogn opfører sig, når der bakkes. Derfor har vi køretøjer, der kan håndtere sådanne opgavetyper, på samme måde som vi nu har et køretøj, der er opdateret på teknologifronton, hvilket er yderst tilfredsstillende.

Er du den kommende tid en del af en køretekniskuddannelse hos Tradium, vil du sandsynligvis stifte bekendtskab med den nye vogn. Lastbilen vil både blive brugt på baneanlægget og som skolevogn.

Virksomhedskonsulenter
Virksomhedskonsulent
M  4188 0090    E  nen@tradium.dk
A  Amu-Centervej 2, 8560 Kolind
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig