Søg på tradium.dk

Nyheder

Nye studenter er klar på mere uddannelse

 
 

23. juni 2021

De første studenter på Tradium er netop blevet færdige.

Flagene blev hejst af de første studenter på Tradium Handelsgymnasiet (HHX) og Tradium Teknisk Gymnasium (HTX). Dermed kunne de markere at 3 år fyldt med oplevelser og hårdt arbejde, nu havde fundet sin afslutning. Forinden da havde studenterne afsluttet deres gymnasietid med henholdsvis en individuel eksamen og en gruppe eksamen.

 

Dannelsen har været vigtig

For Marlene Skjerning Johansen, der netop er blevet student på HHX, så var muligheden for sprog og rejser en stor årsag til, at hun valgte netop den uddannelse.

-Jeg har gået på en engelsksproget studielinje, hvor vi rejste meget. Det synes jeg er fedt, men også noget jeg ved kan bruges bagefter og samtidigt var de forskellige fag rigtigt spændende, fortælle Marlene.

De sproglige kompetencer kommer sandsynligvis også i spil, når hun efter sommer skal starte på mere uddannelse.

-Jeg flytter til København for at starte på CBS, hvor jeg skal studere international shipping and trade. Jeg flytter i august og starter på studiet i september, forklarer Marlene, der dermed ikke får tid til et sabbatår eller lignende.

Med sig fra HHX tager hun dog ikke kun en masse faglige kompetencer, men også venskaber og personlig udvikling.

-Dannelse, det der med at være et ordentligt menneske, det er klart noget jeg har tager med herfra, siger Marlene.

 

Det gode fællesskab

Oliver Holst Melin kunne ånde lettet op, efter at han sammen med sin gruppe havde afsluttet sin sidste eksamen i digitalisering og udvikling, med et meget flot resultat. Her havde de blandt andet lavet et computerspil.

-Det har været længe ventet og virkelig fedt, at man nu kan sige man er blevet student, så man kan komme ind på en videregående uddannelse, siger Oliver.

Netop det at komme videre på en uddannelse er vigtigt for Oliver, der nu skal flytte nordpå for at læse videre.

-Jeg skal flytte til Aalborg med min kæreste og læse på Aalborg universitet. Jeg skal vælge mellem at læse enten digitalisering og innovation eller kommunikation. Der skal jeg lige have fundet ud af, hvilken retning jeg vil vælge, forklare Oliver.

Udover at være blevet rustet til fremtidens studier, så er det der står klarest fra gymnasietiden, alle vennerne han har fået, samt det fællesskab han er blevet en del af på HTX.

-Det fedeste ved at gå her har været alle venskaberne. For der er alle slags personligheder og så har vi bare haft det meget afslappet med hinanden, afslutter Oliver.

 

Kommunikation- og marketing
Kommunikationskonsulent
M  5052 9687    E  ubj@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig