Søg på tradium.dk

Nyheder

Nyt Poul M frisørakademi på Tradium

 
 

04. november 2020

Poul M og Tradium har indgået et samarbejde.

Tradium og Poul M har netop skrevet kontrakt på, at frisørkæden samler uddannelsen af sine elever på Tradium i Randers. Poul M har valgt Tradium på grund af kvaliteten og muligheden for at skabe et samlet uddannelsesmiljø for frisøreleverne.

 

Et eget undervisningslokale med personligt præg står til august næste år klar på Tradium, når frisøreleverne fra PM Salon Group begynder deres elevuddannelse. PM Salon Group, der står bag de 18 Poul M saloner, har valgt at samle elevuddannelsen i Randers for at skabe de bedste rammer for eleverne. 

”Vi har valgt at indgå et samarbejde med Tradium om vores Poul M Akademi, fordi vi gerne vil samle vores elevuddannelse og gøre eleverne skarpere på faget. Det kan de blive på Tradium, som vi har samarbejdet med gennem mange år. Jeg er selv gammel Randers-dreng og har altid været glad for skolen, der har fungeret upåklageligt i alle de år, jeg har haft elever på skolen. Så stor cadeau til Tradium,” siger Poul Meineche Hansen, der er grundlægger af og i dag kædechef for Poul M.

Poul M har i øjeblikket 31 elever årligt og har planer om at åbne flere butikker.

”Vi er i en god udvikling. Men når vi får flere og flere butikker, bliver det vanskeligt at følge eleverne tæt. Det får vi nu gode rammer for på Tradium,” fortæller Poul Meineche Hansen, der selv startede sin første salon i Randers i 1968.

 

Et samspil om fagligheden

En ambition hos Poul M er, at samarbejdet med Tradium skal sikre en ensartethed i kvalitet og faglighed hos eleverne i alle Poul M’s saloner. Det ser man som en spændende opgave på Tradium.

”Vi glæder os til at udvikle et moderne og spændende koncept til eleverne i samarbejde med PM Salon Group. Det giver os mulighed for at udvikle et specielt forløb og kigge på uddannelsen på en ny måde – i den udvikling er et tæt samspil med salonerne essentielt. Vi kender allerede Poul M for sit mangeårige engagement i lærlinge og uddannelse, så jeg er sikker på, det bliver en fornøjelse at samarbejde,” fortæller Luna Bergmann Winkler, der er uddannelsesleder for frisøruddannelsen på Tradium.

Elevuddannelsen skal ruste eleven til fremtiden og målrettet fokusere på at styrke elevens personlige og faglige kompetencer inden for frisørfaget. Som en del af udviklingen får Poul M tilknyttet en dedikeret faglig ansvarlig lærer, og Tradium og skal i samarbejde med PM Salon Group sammensætte en ”specialefagspakke” med fokus på et højt fagligt niveau.

 

College bliver rammen om det sociale

Poul M’s elever kommer fra hele landet, og de vil derfor komme til at bo på Tradium College, når de er på skoleophold. Det giver et helt specielt miljø både socialt og fagligt.

”Vi forventer, at eleverne kommer tættere på hinanden og bliver tættere knyttet til Poul M. Jeg vil gerne bibeholde, at vi er en stor familie i Poul M, og det får vi rammerne til her – og så er jeg tæt på, hvis der opstår nogle spørgsmål,” fortæller Poul Meineche Hansen.

Tradium College, der vil danne ramme om elevernes fritid, ligger sammen med frisøruddannelsen på Vester Alle i Randers. Her har eleverne blandt andet fri adgang til at dyrke fitness og andre sportsgrene i sportshallen.

 

Om Poul M

Poul M kæden er Danmarks største frisørkæde med mere end 100 frisører, der tilbyder kvalitetsbehandlinger i 18 saloner spredt over det meste af Danmark. Det hele startede i Randers i 1968, hvor Poul åbnede salon i midtbyen. Han så hurtigt muligheden for at udvide med flere saloner, og sådan er det gået slag i slag siden. I 2018 blev kæden en del af ID HAIR Company A/S. 

 

 

Virksomhedskonsulenter
Uddannelsesleder og virksomhedskonsulent
M  4188 0089    E  lbw@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig