Søg på tradium.dk

Nyheder

Vinder af regionsmesterskab

 
 

10. oktober 2019

Vinderen af regionsmesterskab i Skills 2019 for elektrikere er fundet.

Tradium afholdt onsdag d. 9. oktober 2019 regionsmesterskabet for elektrikerelever. Her blev Mads Ploug Nielsen, der går på Den Jyske Haandværkerskole og er lærling ved Jens Kristensen El Anlæg, den endelige vinder og han kan nu se frem til DM i Skills.

Ansigtsudtrykkene var koncentrerede og installationerne mange, da en håndfuld unge onsdag dystede om at blive regionsmester inden for elektrikerfaget. En titel, der giver adgang til DM i Skills 2020 og giver de unge mulighed for at vise hvad de kan.

-Det er jo en konkurrence hvor eleverne kan få lov til at fremvise deres håndværk, forklarer Johannes Simonsen, der er uddannelsesleder for blandt andet elektrikeruddannelsen.

-Vi har skolerne imellem valgt, at eleverne skulle have en 6 timers prøve. Her kan de fremvise deres fysiske håndværksevner, men også få testet deres tekniske forståelse, uddyber Johannes.

Stemningen var dagen igennem rigtig god, men også meget koncentreret. De fremmødte tilskuere, herunder familiemedlemmer til deltagerne og deres mestre, var derfor også stille under arbejdet. De ville nemlig ikke forstyrre de unge elektrikerlærlinge unødvendigt.

At være med til et sådanne arrangement som Skills, er noget de unge kan tage med i deres fremtidige karriere.

-Eleverne får opmærksomhed omkring deres person og deres virksomhed. Vinderen får jo også mulighed for at gå videre til Danmarksmesterskaberne, så det giver helt klart et personligt boost, bare det at være med.

Deltagerne kom fra Herningsholm Erhvervsskole, Aarhus Tech, Den jydske Haandværkerskole og Tradium og er lærlinge ved henholdsvis HB EL Service, INTEGO, Jens Kristensen EL Anlæg samt Kemp & Lauritzen. Eleverne fik dermed også mødt unge langt væk, fra deres daglige gang og udvidet deres netværk.

Vinderen af dagen blev Mads Ploug Nielsen, som dermed skal dyste med andre unge elektrikerelever til DM i Skills 2020, som finder sted d. 16. – 18. januar i København.

Yderligere oplysninger

Strøm, styring og IT
Uddannelsesleder - Strøm, Styring og IT - Metaluddannelser
M  4188 0092    E  jsi@tradium.dk
A  Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig