Søg på tradium.dk

Nyheder

Teambuilding på Tradium Mariagerfjord

 
 

16. september 2019

T-Day, afløseren for den traditionelle idrætsdag, var på skema i sept.

På Tradium Handelsgymnasiet og Business i Hobro var teambuilding på tværs af klasser og uddannelser på skemaet den 10. september. T-Day, som dagen blev kaldt, var afløseren for den traditionelle idrætsdag.

På skolen ville man ifølge rektor Anette Skovlykke Nielsen prøve et nyt koncept, hvor man i højere grad udnyttede de dejlige omgivelser i Østerskoven og fjorden, og i samarbejde med lokale idrætsklubber m. fl.

Eleverne var begejstrere for det nye tiltag trods regnvejr det meste af dagen. De fik prøvet kræfter med aktiviteter, de færreste havde prøvet før - og så fik de lært elever fra andre klasser at kende, når de skulle samarbejde på aktiviteterne.

En gruppe elever var i Onkel Toms Klatreskov vekslende med aktiviteter på Julemærkehjemmets baner. Andre prøvede orienteringsløb under kyndige instruktører fra Mariagerfjord Orienteringsklub. Hobro Roklub fik vakt elevernes glæde ved at være på vandet, da de sendte dem ud i kajakker og det 8-mands store vikingeskib. En sportsfisker fra Brakvand.dk vakte elevernes interesse for lystfiskeri med flue- og spinnestang i Ørnedalsbugten - dog uden fangst. Bracher Teambuilding udfordrede elevernes samarbejdsevne med diverse teambuildings-øvelser med alt fra bildæk til murerspande. For de mindre sporty var der mulighed for at arbejde med batikfarvning.

Efter en intro til sporten, foretaget af Skadeducate, blev mobile skateramper udforsket af eleverne. I løbet af eventet blev skateboarding koblet til den indre mekanisme "the flinch", som viser sig, hver gang vi står i usikre situationer og forandringer (såsom skolestart, skulle søge fritidsjob, sige noget på klassen osv.)

Dagen sluttede med en Tradium-variant af Stormester, hvor der blev kæmpet klassevis om en kasse goder. Vinder blev 3.b, som ville gemme kassen til busturen til Poznan i Polen, hvor klassen skal på studietur i uge 38.

Alle gik opstemt hjem i silende regn - mange en ny ven rigere. Dette koncept fungerede, og det til vi helt sikkert gentage, afslutter Anette Skovlykke Nielsen.

For yderligere information

Chefgruppen
Afdelingschef
M  2554 9900    T  9657 0261    E  ani@tradium.dk
A  Kirketoften 7, 9500 Hobro
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig