Søg på tradium.dk

Nyheder

Undervisning i praksis til Fodens Dag

 
 

24. september 2021

For nylig deltog studerende fra Tradium til Fodens Dag

Da det for nylig var Fodens Dag, deltog de studerende fra Tradiums uddannelse til statsautoriseret fodterapeut, ved at give gode råd og foretage et gratis fodtjek, ude ved de lokale apoteker.

-Der er sikkert mange der har den opfattelse, at det kun er de lidt ældre der går til fodterapeut. Men faktisk er det de færreste af os, der har en neutral fodstilling. Resten har i mindre eller svær grad forkerte fodstillinger, der kan medføre smerter i knæ, hofter og ryg. Fodterapeuterne kan nemt afgøre din fodstilling gennem et fodtjek, forklarer Betina, der er uddannelsesleder på uddannelsen til statsautoriseret fodterapeut ved Tradium.

 

 

For de studerende var dagen en god mulighed for, at snuse til den virkelighed, de snart skal ud i og få noget erfaring med patientkontakt og det opsøgende arbejde. Det er lidt mærkeligt, men også rigtigt sjovt at være til Fodens Dag.

-Jeg er glad for at snakke med folk og så det er rart at kunne hjælpe, fortæller Dorthe, der snart er færdiguddannet og klar til en hverdag med patienter og fodpleje.

 

 

Du kan læse mere om uddannelsen til fodterapeut her:

https://tradium.dk/erhvervsuddan.../autoriseret-fodterapeut/

 

 

Fodterapeut
Uddannelsesleder
M  4188 0122    E  bea@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
Kommunikation- og marketing
Kommunikationskonsulent
M  5052 9687    E  ubj@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig