Søg på tradium.dk

ADR Grund- og specialiseringskursus - Tank - Randers

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Indhold

Kom på kursus i Randers og lær at foretage transport af farligt gods.

Formål

Efter gennemført kursus og udstedt ADR-bevis kan du foretage transport af farligt gods i emballager og tank/tankcontainere. Kravene til uddannelsens indhold og varighed er nøje fastlagt i henhold ADR-konventionen, der er gældende ved såvel national og international transport af farligt gods.

Uddannelsen afsluttes med en eksamen. Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.

Ved eksaminationen skal deltageren vise, at vedkommende er i besiddelse af den nødvendige viden, indsigt og praktiske færdighed, der er nødvendig som professionel fører af køretøjer, der transporterer farligt gods i overensstemmelse med målbeskrivelsen. Ved eksaminationen anvendes de eksamensopgaver, der er foreskrevet og udarbejdet af Beredskabsstyrelsen, ligesom afholdelse og bedømmelse sker efter Beredskabsstyrelsens gældende bestemmelser for afholdelse af eksamen for chaufførkurser.

Med uddannelsen får du ADR kompetencer inden for stykgods og tank/tankcontainere.

Målgruppe

Personer, der skal transportere farligt gods i emballager og i tank/tankcontainere i henhold til ADR-konventionen enten nationalt eller internationalt. Deltageren skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Yderligere oplysninger

Mangler du en ledig plads til kursus på en af nævnte datoer, er du altid velkommen til at ringe og forhøre dig hos kursussekretæren. Måske kan der laves en plads til dig. 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Undervisningssted:    
Blommevej 40, 8930 Randers NØ
Pris:
kr. 592,2
Varighed:
4,7 dage
Ledige pladser:
 

Vælg startdato:

Mødedatoer:
 

Tilmeld dig her

 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset