Søg på tradium.dk

Brobygning

Brobygning på Tradium Business

Velkommen til brobygning på EUD/EUX Business i Randers. Vi glæder os til at se dig.

Elever laver musikshow på Tradium Business
 
 

Velkommen

På et brobygningsforløb på Tradium Business vil du opleve, hvordan det er at tage en EUD/EUX Business uddannelse. Du får kendskab til fag, arbejdsformer og det sociale studiemiljø.

Når du er færdig med brobygningen, vil du have en fornemmelse af, hvordan det er at gå på en uddannelse på Tradium Business.

Rigtig god fornøjelse.

 

Brobygning på Business

Find beskrivelser og praktiske oplysninger om brobygningsforløbet på Business.

Find info
 

Vi glæder os til at se dig

Vi glæder os til snart at kunne byde dig velkommen på Tradium Business, Minervavej 57, Randers. Den første dag, mødes vi i kantinen. Hvis du har svært ved at finde det, så henvend dig på kontoret.

For at du kan føle dig godt forberedt, når du møder hos os, får du her lidt forskellige links, så du har mulighed for at orientere dig om lidt af hvert forud for dit besøg.

Facebook

På vores Facebookside Tradium Business har vi vores daglige kommunikation. Her får du nyheder, billeder og meget anden fra hverdagen på skolen. Like vores side og følg med i vores hverdag.

Evaluering

Når du har afsluttet din brobygning her hos os, skal brobygningsforløbet evalueres. Det gør du via et link på denne side.

Er der noget, du er i tvivl om, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Caroline Bruun Jørgensen på 8710 0437 eller cajo@tradium.dk

Vi ønsker dig en rigtig god tid hos os og glæder os til at se dig på Tradium Business.

 
 
Aktiv 12 Business
 

Formål


Formålet med brobygningsforløbet er at give dig en bred introduktion til erhvervsuddannelserne EUD/EUX Business. Du får kendskab til fagene, niveauet, arbejdsformer og til det faglige og sociale miljø på Tradium Business.

Det er kort sagt vores mål, at du får en fornemmelse af, hvordan det er at være elev på Tradium Business på Minervavej 57, samt hvad uddannelsen går ud på og kan bruges til efter EUD/EUX Business.

 

Indhold

 

Covid-19 / Corona

 

Arbejdsform

 

Mødetid

 

Transport

 

Kantine

 

Øvrige informationer

 

Min/maks elever

 

Sted

 

Download

Aktiv 20 Praktisk
 

EUD / EUX Business


Find beskrivelse af brobygningsforløb inkl. praktiske oplysninger om mødetid og sted:

Aktiv 19 Kontakt
 

Kontakt


,