Søg på tradium.dk

Bliv klog på fremtidsmulighederne med HTX

Forbered dit barn på en videregående uddannelse med HTX. Vælg det tekniske gymnasium, hvis dit barn har interesse for naturvidenskab, teknologi og innovation.

 
 

Hvad er HTX?

HTX står for højere teknisk eksamen og foregår på et teknisk gymnasium. Det er en treårig erhvervsgymnasial uddannelse, der udover almene gymnasiale fag har et stort indhold af erhvervsrettede tekniske og naturvidenskabelige fag.

Uddannelsen lægger stor vægt på at kombinere teori med praksis. Dit barn kommer således til at arbejde med praktiske problemstillinger og innovative løsninger i samarbejde med en række virksomheder og institutioner.

 

På HTX bliver du udfordret i laboratorier og får brug for dine kreative evner

 
HTX studerende laver forsøg i laboratorium
 
 

Bliv klog på verden med en HTX

HTX henvender sig til kreative og idérige unge, der har interesse for verden, teknologi og natur. På HTX får dit barn mulighed for at dykke ned i erhvervsrettede fag såsom naturvidenskab, innovation, teknik, design og digitale medier.

Efter endt uddannelse modtager dit barn en HTX-studenterhue og kan vælge mellem en lang række videregående uddannelser. Mulighederne er mange med en HTX-uddannelse, hvad enten dit barn drømmer om en karriere inden for naturvidenskab, teknik eller kommunikation.

 

Information

Vil du vide mere?