Søg på tradium.dk

Ledelse og koncept i detailhandlen - fjernundervisning

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Indhold

Kom på online kursus, hvor du lærer om ledelse og koncept i detailhandlen.

Formål

Kurset er sat sammen af flere AMU-mål, der hver især afsluttes med en prøve. Se kort beskrivelse af de forskellige mål og dermed indhold af det samlede kursus:

Ledelse af innovationsprocesser

Efter kurset kan du lede innovationsprocesser på grundlæggende niveau. Du lærer at involvere og lede medarbejdere på et operativt niveau. Du kan desuden anvende metoder og teknikker tilpasset medarbejdernes forskellige forudsætninger.

Online kundeservice og -rådgivning

Du lærer at servicere, rådgive og kommunikere med kunder og andre samarbejdspartnere online. Det kan være på fx blogs og nyhedsbreve, hvor du kan øge kendskabet til virksomhedens produkter og services. 

Konceptanvendelse i handelsvirksomheden

Lær at bruge principper bag udformning af virksomhedskoncepter. Du lærer bl.a. at finde formål, styrker og svagheder til brug for salg- og kundeservice i handelsvirksomheder.

Konceptstyring i detailhandlen

Lær at opbygge og vedligeholde forskellige former for koncepter, så de kan leve i sammenhæng og ensartethed med hele virksomhedens koncept. Du lærer desuden at bruge de forskellige koncepter aktivt i det daglige salgsarbejde.

Konceptopfølgning i detailhandlen

Efter at have lært om konceptstyring i detailhandlen lærer du i dette fag aktivt at foretage løbende justeringer og tilpasninger af det fastlagte koncept for at nå målet.

Form

Undervisningen foregår som online kurser på fjernundervisning.

VIGTIGT: Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kan du altid kontakte kursussekretæren, der dog desværre KUN kan træffes på e-mail i øjeblikket. 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 74 88 01   E trjo@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset