Søg på tradium.dk

Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen - fjernundervisning

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Indhold

Kom på online kursus og lær at planlægge praktikforløb for elever. Bliv en dygtigere vejleder og lær at inspirere og motivere eleven.

Formål

Efter kurset kan du:

  • ud fra bekendtgørelser og uddannelsesordninger for erhvervsuddannelser til gastronom, tjener og receptionist planlægge elevens praktikforløb og synliggøre uddannelsens faglige mål. 
  • motivere eleven til at deltage aktivt i planlægningen og gennemførelse af uddannelsen, herunder opstilling af egne læringsmål.
  • støtte eleven i refleksion over daglige arbejdsopgaver, så eleven udvikler erfaringer, viden og holdninger til eget fagområde og håndværksmæssige kompetencer.
  • inspirere eleven til at tænke innovativt og løsningsorienteret i forhold til arbejdsopgaver inden for reception-, restaurant/café-, køkken- og kantineområdet.
  • foretage vejledning ud fra elevens faglige og personlige forudsætninger.
  • afholde anerkendende og professionelle samtaler, der er med til at sikre progression i elevens uddannelse og skabe sammenhæng for eleven mellem skole- og praktikdel. 
  • anvende relevante it-værktøjer til uddannelsesplanlægningen.

Form

Undervisningen foregår som online kurser på fjernundervisning.

Målgruppe

Faglærte medarbejdere i hotel- og restaurationsbranchen, der medvirker ved oplæring og uddannelse af elever. Det kan være en fordel at have erfaring med vejledning, da kursisterne vil kunne inddrage egne erfaringer til de emner, der undervises i på kurset. 

VIGTIGT: Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kan du altid kontakte kursussekretæren, der dog desværre KUN kan træffes på e-mail i øjeblikket.



 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset