For medarbejdere og virksomheder, der arbejder i fødevare-, service- og oplevelsesbranchen.
Uddannelsen er for dig, som er faglært eller har solid arbejdserfaring inden for fødevare-, service og oplevelsesområdet. Når du har gennemført det forløb, som passer til din faggruppe, din faglighed eller dit arbejde, er du klædt på til at arbejde målrettet med bæredygtighed.
Bæredygtighedsuddannelsen tager afsæt i verdensmålene og udfordringen med at gøre dem konkrete og brancherelevant i hverdagen i virksomhederne og på arbejdspladserne.
Uddannelsen består af 2 forløb. Hvert forløb består af 3 moduler: et fælles grundkursus på tre dage og 2 fagspecifikke kurser af 2 dages varighed hver. Hele uddannelsen er af 7 dages varighed. Det er muligt kun at læse grundkurset.
Fagspecifikke fag:
Forløb 1:
Forløb 2:
Når du har gennemført det fælles grundkursus og 2 fagspecifikke kurser, har du afsluttet Bæredygtighedsuddannelsen.
Læs mere om uddannelsen i folderen
Faget Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelse er grundkurset på bæredygtighedsuddannelsen Det varer 3 dage. Her lærer du at anvende viden om bæredygtighed og FN’s verdensmål i forhold til fødevare, service- og oplevelsesvirksomhed. Du lærer at identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og branche. Du lærer om brancherelevante mærkninger og certificeringer og at træffe bæredygtige valg i forhold dertil.
Uddannelsen er en del af arbejdsmarkedsuddannelserne. Der ydes tilskud og løngodtgørelse efter regler om VEU.