Søg på tradium.dk

Diæter ved allergi og fødevareintolerance

Lær at planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med fødevareallergier og fødevareintolerance.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Formål

Efter kurset kan du planlægge og tilberede ernæringsrigtige måltider til personer med fødevareallergier og -intolerancer. Du lærer at anvende specialprodukter i forhold til at undgå et specifikt allergen.

Du lærer samtidig at deklarere måltiderne rigtigt, hvor du anvender faktablade og varedeklarationer for anvendte hel- og halvfabrikata i udarbejdelsen af deklarationerne på de enkelte retter.

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Eksamen

Der kan være en prøve på uddannelsen.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset