Søg på tradium.dk

Fødevarehygiejne og egenkontrol

Lære at overholde den gældende lovgivning for fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Du vil desuden lære om personlig hygiejne og produktionshygiejne.

Studerende på gastronomuddannelsen steger kylling
 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Dette er kurset for dig, der arbejder med madfremstilling i institutionskøkkener, restauranter, kantiner og lignende. Du vil lære at overholde lovgivning for fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer samt personlig hygiejne og produktionshygiejne.

Du vil få opdateret din viden om mikroorganismers rolle ved udarbejdelse, opbevaring og salg af fødevarer. Du lærer at bruge de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg inkl. branchekoder. Du vil desuden lære principperne i risikoanalyse, vil kunne udpege kritiske punkter, fastlægge systematiske overvågningsprocedurer og løse problemer, hvis der er uregelmæssigheder.

Du lærer også at vurdere evt. fødevarefarer i din egen virksomhed og udarbejde procedurer med udgangspunkt i branchekoder.

 




 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 74 88 01   E trjo@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset