Søg på tradium.dk

Mad til vegetarer og veganere

Lær at planlægge og tilberede lækker mad til vegetarer og veganere, hvor du bruger din nye viden fra kurset om vegetarisk og vegansk kost.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Indhold

Efter kurset kan du bruge din viden om vegetarisk kost til at planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere. En kost, der lever op til anbefalingerne for normalkost.

Du lærer at tilberede frugt, grøntsager og bælgfrugter til forskellige former for kolde og varme retter. Du lærer desuden at anrette og præsentere vegetariske og veganske retter, brugerne får en god sensorisk oplevelse.

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.

Varighed

3 dage





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Undervisningssted:    
Vester Allé 26, 8900 Randers C
Pris:
kr. 642
Varighed:
3 dage
Ledige pladser:
 

Vælg startdato:

Mødedatoer:
 

Tilmeld dig her

 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset