Søg på tradium.dk

Nye pålægstyper af sæsonens råvarer

Brug sæsonens råvarer og undgå madspild, når du lærer at fremstille og udvikle nye pålægstyper til lækre kolde retter ved at benytte råvarer og overskydende madproduktion.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Kom på kursus og lær at arbejde kreativt og udvikle nye pålægstyper med overskydende mad, så du reducerer madspild ved at udnytte de anvendte råvarer optimalt. Efter kurset vil du kunne lave pålægsprodukter til kolde retter, smørrebrød, kanapéer, tapas mv.

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i formålet.

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, caféer, restaurationskøkkener og lignende

Formål

Deltageren kan udvikle og fremstille nye pålægstyper af sæsonens råvarer og overskydende madproduktion. Du lærer desuden at arbejde kreativt med udvikling af pålæg af vegetabilske råvarer til færdig- eller semiproduceret pålægsprodukter. Derudover lærer du at reducere mængden af madspild ved optimal udnyttelse af de anvendte råvarer i pålægsproduktionen - efterleve gældende hygiejneregler i arbejdet med fremstilling af pålæg.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset