Kom på kursus og lær at arbejde kreativt og udvikle nye pålægstyper med overskydende mad, så du reducerer madspild ved at udnytte de anvendte råvarer optimalt. Efter kurset vil du kunne lave pålægsprodukter til kolde retter, smørrebrød, kanapéer, tapas mv.
Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i formålet.
Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, caféer, restaurationskøkkener og lignende
Formål
Deltageren kan udvikle og fremstille nye pålægstyper af sæsonens råvarer og overskydende madproduktion. Du lærer desuden at arbejde kreativt med udvikling af pålæg af vegetabilske råvarer til færdig- eller semiproduceret pålægsprodukter. Derudover lærer du at reducere mængden af madspild ved optimal udnyttelse af de anvendte råvarer i pålægsproduktionen - efterleve gældende hygiejneregler i arbejdet med fremstilling af pålæg.