Søg på tradium.dk

Reduktion af madspild 1

Lær at planlægge og producere mad med fokus på reduktion af madspild i køkkenet.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Indhold

Lær at planlægge og producere måltider, hvor du bruger din viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion. Du kan desuden til bæredygtig bortskaffelse af madaffald i forbindelse med produktion af mad. Derudover kan du samarbejde om forebyggelse af madspild i madproduktionen.

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Undervisningssted:    
Vester Allé 26, 8900 Randers C
Pris:
kr. 428
Varighed:
2 dage
Ledige pladser:
 

Vælg startdato:

Mødedatoer:
 

Tilmeld dig her

 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset