Søg på tradium.dk

Syltning og fermentering af sæsonens råvarer

Kom på kursus og lær at planlægge og fremstille forskellige typer af syltninger og fermenteringer af sæsonens råvarer.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Indhold

Efter kurset har du lært at planlægge og fremstille syltninger og fermenteringer af sæsonens råvarer. Du kan bruge din viden om fermentering og syltning til følgende:

  • at udvikle og fremstille chutney, kraut, pickles, olier og drikke af sæsonens råvarer.
  • at udnytte overskud fra madtilberedningen til at producere forråd og mindske madspild.
  • at udvikle og forfine gastronomisk velsmag i nye og klassiske retter ved tilsætning af syltede og fermenterede produkter.
  • at efterleve specifikke hygiejneregler gældende for området.

Målgruppe

Kurset retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationer, caféer, kantiner og lignende.

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er i målformuleringen.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset