Søg på tradium.dk

ADR Repetition - Grundkursus + Klasse 1 - Djursland

Kom på repetitionskursus i Kolind på Ring Djursland om at foretage transport af farligt gods.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Målgruppe

Personer, der skal transportere farligt gods, inkl. klasse 1, i emballager i henhold til ADR-konventionen enten nationalt eller internationalt. Du skal have et gyldigt ADR-certifikat og skal som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Særlige adgangskrav

Du skal have et gyldigt ADR bevis under hele kurset. Dette bevis bedes du medbringe som dokumentation. Husk også Nem-ID til den afsluttende prøve.

Formål

Efter gennemført kursus og udstedt ADR-bevis kan du foretage transport af farligt gods inkl. klasse 1 i emballager inklusive gods hørende til klasse 1. Du må dog ikke transportere gods i klasse 7.

Kurset findes på den landsdækkende positivliste, så hvis du er ledig, bedes du henvende dig hos din A-kasse eller jobcenter for godkendelse og evt. tilmelding.

Eksamen

Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer. Der er en ekstra udgift på kr. 290,- til ADR beviset som betales direkte til Beredskabsstyrelsen.

Yderligere oplysninger

Mangler du en ledig plads til kursus på en af nævnte datoer, er du altid velkommen til at ringe og forhøre dig hos kursussekretæren. Måske kan der laves en plads til dig.

 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Undervisningssted:    
AMU-Centervej 2, 8560 Kolind
Pris:
kr. 478,4
Varighed:
2.3 dage
Ledige pladser:
 

Vælg startdato:

Mødedatoer:
 

Tilmeld dig her

 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset