Søg på tradium.dk

Behandlings specifikation til vådlakering

Lær at udarbejde behandlingsspecifikation for vådlakering med 1 og 2-komponent malingstyper.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod personer, som enten arbejder i virksomheder, som udfører industriel overfladebehandling eller som søger job inden for industriel overfladebehandling. Uddannelsen retter sig også mod personer, som ønsker at gennemføre en erhvervsuddannelse som overfladebehandler.

I kurset indgår arbejde med epoxy-holdige pulvertyper, og det er derfor en forudsætning for deltagelse i kurset, at deltageren forud for kurset har taget certifikatuddannelsen "personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater."

Mål

Efter endt kursus kan du udarbejde behandlingsspecifikation for vådlakering med 1- og 2-komponent malingstyper samt udføre den specificerede overfladebehandling på et emne og dokumentere det.

Du kan følgende efter gennemførelse af kurset:

  • udarbejde en behandlingsspecifikation for vådlakering med 1- og 2-komponent malingstyper på baggrund af korrosionsklasser, tekniske datablade og kundekrav.
  • vælge og anvende relevant kemiske og mekaniske forbehandlingsmetoder samt udføre korrekt dokumentation af den anvendte forbehandling.
  • klargøre, vedligeholde og rengøre udstyr til vådlakering.
  • påføre gængse 1- og 2-komponent luft- og ovntørrende malingstyper til en specificeret lagtykkelse under iagttagelse af gældende miljø- og sikkerhedsbestemmelser.
  • udføre og dokumentere, at en overfladebehandling udført med vådlakering og tilhørende kvalitetskontrol er udført efter forskrifterne.
  • anvende og vedligeholde mekaniske måleredskaber og elektroniske instrumenter til kvalitetskontrol af en færdig overfladebehandling.

Eksamen

Der afholdes ikke eksamen på denne uddannelse. Underviseren vurderer individuelt, om deltageren har opnået målet.

 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 13   E vn@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset