Kurset er for 2-sprogede elever.
40 dages introduktion til et brancheområde (KØKKEN OG RENGØRING):
- Kendskab til det danske arbejdsmarked.
- Fødevare hygiejne.
- Tilberedningsmetoder.
- Grundlæggende rengøringshygiejne og -ergonomi.
- PC betjening.
- Fagudtryk.
- Fremstilling af mad til buffeter.
- Rengøringsmidler og -metoder.
- Rengøring af buffet områder.
- Rengøring af køkken/restaurant områder.
- Smørrebrød.
- Takt og tone.
- Desserter.
- Fagudtryk.
- Fremstilling af mad til tallerken anretning.
- Fremstilling af mad til fad anretning.
- Daglig rengøring.
- Relevante emner opfriskes.
Uddannelsen sigter mod, at deltagerne, der har dansk som andetsprog, bliver introduceret til at arbejde indenfor en branche. I dette tilfælde køkken og rengøring. De kan varetage enkelte jobfunktioner og har kendskab til det danske arbejdsmarked og fx arbejdspladskultur.