Søg på tradium.dk

Servering og betjening ved selskab og konference

Lær at afholde og planlægge arrangementer. Vejled dine gæster.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Indhold

Lær at vejlede dine gæster om planlægning og bestilling af arrangementer. Få viden, så du kan sammensætte menuer og prissætte drikkevarer. Du kan også lave tilbud og indrette lokalerne til arrangementerne.

Formål

Efter kurset kan du vejlede gæsterne om bestilling og planlægning af arrangementer. Du lærer at tage imod deltagere ved arrangementer. Du lærer desuden at sammensætte menuer og drikkevarer i forhold til gæstens ønsker og prissætte arrangementer.

Du lærer også at samarbejde og kommunikere med virksomhedens øvrige afdelinger. Derudover lærer du også at indrette og klargøre lokalerne til arrangementerne i forhold til ønsker og pris. Dette indbefatter også, at du kan dække op til arrangementer herunder dekorationsopgaver med blomster, grønt og frugt. Ved konferencer kan du desuden vejlede ved betjening og anvendelse af almindeligt AV-udstyr.

Til sidst lærer du også at foretage oprydning og opfølgning på arrangementet. Dette inkluderer også afregning og evaluering med gæsten.

Målgruppe

Medarbejdere, der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset