Søg på tradium.dk

Kontor, handel og forretningsservice

EUX Business

Kombiner teori og praksis og hold dine muligheder åbne med en EUX Business-uddannelse. Læs fag på et højt gymnasialt niveau samtidig med, at du tager en erhvervsfaglig uddannelse.

 
 

Til dig, der drømmer om en fremtid, hvor alle døre er åbne

Søg optagelse

Vælg en uddannelse med fokus på både det teoretiske og praktiske. Tag en erhvervsfaglig studentereksamen og få to uddannelser i én. Med en EUX Business kan du efter to år blive elev indenfor kontorspecialer som fx administration, offentlig administration og økonomi, ligesom du også kan få en uddannelse inden for butik og handel. Har du lyst til at læse videre, giver EUX dig også mulighed for at fortsætte på en kortere videregående uddannelse.

Specialiser dig indenfor Handel og Butik eller Kontor og Finans, og lær at begå dig på arbejdsmarkedet. Undervisningen tager udgangspunkt i virkeligheden og giver dig mulighed for at opnå værdifuld erhvervserfaring.

 

Åbent Hus på HHX, HTX og EUX

Er du i tvivl om valg af uddannelse? Kom til Åbent Hus på EUD og EUX torsdag d. 18. januar 2024 kl. 16-18 og hør om vores gymnasiale uddannelser. Vi glæder os til at se dig.

Se programmet
 
 

Plads til dine drømme og ambitioner

Med en EUX Business-uddannelse kombinerer du grundforløbet i en faglig erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen. Uddannelsen er for dig, der har drømme og ambitioner for din fremtid. Den giver dig desuden et stærkt karrierefundament til at komme direkte i job samtidig med, at du kan læse videre på en videregående uddannelse. Med en EUX Business behøver du ikke vælge fra.

 

Uddannelserne

Start med at vælge en retning

Aktiv 12 EUX - handel og butik
Aktiv 24 EUX - kontor og finans

 
Aktiv 12 EUX - handel og butik
EUX Detail
EUX Eventkoordinator
EUX Handel
 
 
Aktiv 24 EUX - kontor og finans
EUX Kontor
 
 
 
 
 
Nyheder

Murerelev vinder DM i Skills

Se alle nyheder
Murereleven Julius Mondrup Brøgger vinder DM i Skills 2024
LÆS MERE
 
 
 

Bliv kontaktet

Vil du vide mere?

Skriv dit navn og dine kontaktinformationer, samt eventuel kort besked - så kontakter vi dig.

Jeg accepterer betingelserne for Databehandling