Søg på tradium.dk

Nyheder

Kursisten i centrum

 
 

19. september 2022

På Tradium er der flere kurser som kan tages delvist online

Det kan være svært at finde tid til det hele. Derfor udbyder Tradium flere kurser som fjernundervisning, så kursisterne kan følge hele undervisningen, eller dele af den, når det passer ind i deres arbejdsplan.

Et af kurserne hvor dette er en mulighed, er i forbindelse med erhvervelsen af certifikat til teleskoplæsser på Tradium Ring Djursland.

- Kursisterne får adgang til T-Learn, der er vores online læringsplatform. Her kan de sidde med den teoretiske del af kurset hjemmefra, så de kan koncentrere sig om de praktiske øvelser, når de er her på skolen, fortæller Rene Bach Pedersen, der er underviser på teleskoplæsser-kurset.

 

Kurser til den pressede kalender

Når de teoretiske opgaver er afleveret i T-Learn, retter underviseren dem og ringer tilbage, hvis der er noget, der kan forbedres inden den praktiske del af kurset.

- Kursisterne har adgang til teorien, fra de bliver tilmeldt et kursus. Så jo hurtigere de får meldt sig på, jo længere tid har de til at komme gennem materialet, siger Rene. Han fortæller også, at de gennemgår teorien igen, når der er undervisningsdage med fysisk fremmøde. Hvordan det gennemgås, afhænger af det givne hold. For det er kursistens behov, som er i fokus – alt imens de selvfølgelig får den obligatoriskes og praktiske viden, som kurset kræver.

Fjernundervisningskurser giver også mulighed for, at man selv kan tilrettelægge undervisningen, når der er mest muligt ro til det. Rene oplever også, at kursisterne på forløbene er glade for tiltaget, fordi det giver dem en større mulighed for, at passe undervisningen ind i en travl hverdag, hvor det er svært at finde et hul i kalenderen.

På flere af kurserne, såsom teleskoplæssercertifikaterne, er det også ofte erfarne kursister, som Rene møder. Derfor er han også glad for, at fjernundervisningen giver ham mulighed for at bruge meget af den fysiske tid med eleverne, på den praktiske del af undervisningen. For her er der især et fokusområde, der fylder meget.

- Det er sikkerheden. Hvis de har styr på sikkerheden, så ved jeg at de kommer til at gøre det godt hjemme i virksomhederne, forklarer Rene.

 

Teori møder praksis

Tormod har i otte år arbejdet på landets byggepladser. Derfor har han været på et kursus ved Tradium, så han kan få certifikat til teleskoplæser.

- Jeg tog truckcertifikat heroppe og der snakkede vi om, at det her kursus kunne klares hurtigere end normalt, fordi meget af teorien kunne læses hjemmefra, fortæller Tormod. Han fortæller også, at noget af materialet godt kan være lidt svært. Men så springer han det over derhjemme og snakker med læren om det i stedet for. På den måde, får han i sidste ende helt styr på teorierne bag øvelserne, de laver i praksis på kursusdagene.

For Tormods arbejdsgiver har det også været afgørende, at kurset havde færrest mulige dage med den fysiske undervisning. På den måde kan virksomheden sørge for, at sikkerheden blandt medarbejderne er i top, da de har fået kurser i den nyeste viden – og på samme tid løse flest mulige opgaver for deres kunder.

Du kan læse mere om teleskoplæssercertifikatet her: https://tradium.dk/voksen-og-efteruddannelse/kursusudbud/transport-kursus/chauffoer-kursus/teleskoplaesser-certifikat/

 

Kommunikation- og marketing
Kommunikationskonsulent
M  5052 9687    E  ubj@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig