Søg på tradium.dk

Corona - opdatering

Elever, forældre, kursister og samarbejdspartnere vil løbende kunne finde oplysninger om Tradiums forholdsregler i forhold til corona. Her vil også være en FAQ, hvor du måske kan finde svar på dine spørgsmål.

 
 

Sidste nyt findes her

Ifølge myndighedernes anvisninger skal elever og kursister ikke møde på Tradium fra torsdag d. 12.3 og foreløbigt til og med mandag d. 13. april.

Vi opfordrer til, at man finder den generelle viden om corona, smitteårsager mv. på den officielle side coronasmitte.dk

Generelt

Skolen er lukket for elever, kursister og samarbejdspartnere i ovenstående periode. Det vil sige, at al undervisning på skolen er aflyst. Der vil til gengæld blive arrangeret fjernundervisning, digital undervisning eller andre opgaver så vidt muligt. Der bliver desuden løbende udbudt AMU-kurser på fjernundervisning i lukkeperioden.

Vi beder alle elever holde øje med deres normale kommunikationsplatforme på T-learn, e-mails mv., hvor der vil blive givet besked.

 

FAQ

Her vil vi løbende forsøge at svare på jeres spørgsmål.

Generelt

Hvad med dimissioner og andre arrangementer?

Tradium aflyser eller udsætter alle større arrangementer som translokationer, dimissioner, svendeprøveafslutninger, personale- og elevfester, shows og messer mm. indtil videre.

Kan jeg få vejledning, mens skolen er lukket?

Ja. Du kan få fat i Tradiums vejledere og virksomhedskonsulenter på deres direkte mail og telefon. Find vejlederne og find virksomhedskonsulenterne. Her kan du også se, hvilke uddannelsesområder de dækker.

Kan jeg som leverandør levere varer hos Tradium?

Hele Tradium er lukket. Som leverandør kan du derfor ikke komme ind og levere varer her.

AMU / Kurser

Afholdes der kurser i perioden?

Alle AMU kurser med fysisk tilstedeværelse er aflyst i perioden. Det gælder også private virksomheders kurser, der afholdes på Tradiums adresser.

Kan jeg tage kurser online på Tradium, mens skolen er fysisk lukket?

Ja, du kan. Der findes flere kurser, der også bliver udbudt som fjernundervisning. Find hele vores udbud af online kurser.

Elev på Tradium

Der vil løbende blive informeret om fjernundervisning, prøver mv. på de almindelige kommunikationsplatforme. Alle nuværende elever bedes derfor holde sig opdateret på e-boks, mail, T-Learn og de andre kommunikationsplatforme.

Det er også stadig muligt at komme i kontakt med undervisere, vejledere og virksomhedskonsulenter fx i forbindelse med lektier eller spørgsmål om uddannelseskontrakter.

Alle studierejser og studieture/udflugter i ind- og udland vil desuden være aflyst på denne side af sommerferien for alle elever.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bliver syg?

Hvis du generelt bliver syg under lukningen og er ude af stand til at deltage i den digitale undervisning eller lave opgaver, skal du som vanligt melde dig syg, hvor du plejer og som du plejer.

Hvad gør jeg, hvis jeg har computerproblemer?

Vores It-medarbejdere kan kontaktes for support på mail helpdesk@itcn.dk og de kan også i begrænset omfang hjælpe fra kontoret.