Søg på tradium.dk

Corona - opdatering

Elever, forældre, kursister og samarbejdspartnere vil løbende kunne finde oplysninger om Tradiums forholdsregler i forhold til corona. Her vil også være en FAQ, hvor du måske kan finde svar på dine spørgsmål.

 
 

Sidste nyt findes her

Vi har igen åben for al undervisning på Tradium efter myndighedernes retningslinjer.

 

Generelt

Vi beder alle elever holde øje med deres normale kommunikationsplatforme på T-learn, e-mails mv.

Vi opfordrer til, at man finder den generelle viden om corona, smitteårsager mv. på den officielle side coronasmitte.dk

 

FAQ

Her vil vi løbende forsøge at svare på jeres spørgsmål.

Generelt

Hvad med dimissioner og andre arrangementer?

Tradium afholder translokationer, dimissioner og svendeprøveafslutninger efter myndighedernes retningslinjer.
Øvrige 
større arrangementer som personale- og elevfester, shows og messer m.m. er aflyst eller udsat indtil videre. 

Hvad er reglerne for sommerferie og udlandsrejser?

Hvis du fra den 15. juni 2020 rejser til områder, hvor Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser (se ministeriets vejledninger), opfordres du kraftigt holde dig hjemme i 14 dage efter hjemkomst. Skolen vil pga. smitterisiko afvise at modtage en elever og kursist, der ikke har overholdt dette.

Elever, der er fraværende fra undervisningen af sundhedsmæssige grunde, skal indtil videre have fjernundervisning, mens de er væk fra skolen. Der skal derfor tilbydes fjernundervisning til elever, der har været på en nødvendig rejse i udlandet, og skal blive hjemme i 14 dage efter hjemkomsten.

Hvis du er er fraværende fra undervisningen, fordi du har været på en ikke-nødvendig rejse på trods af Udenrigsministeriets rejsevejledninger, bliver du registreret som fraværende. Du bliver ikke tilbudt fjernundervisning i de 14 dage, hvor du skal blive hjemme efter hjemkomsten.

Kan jeg få vejledning?

Ja. Du kan få fat i Tradiums vejledere og virksomhedskonsulenter på deres direkte mail og telefon. Find vejlederne og find virksomhedskonsulenterne. Her kan du også se, hvilke uddannelsesområder de dækker.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med skolen?

Vores omstilling (tel. 70 11 10 10) er åben fra 7:30-15 mandag til torsdag og 7:30-14 fredag.

EUD/EUX

Lærepladsgaranti

COVID-19 har store konsekvenser for landets virksomheder og deres mulighed for at tage lærlinge ind. Af den grund af har Tradium set sig nødsaget til at ophæve lærepladsgarantien for alle elever på Tradiums EUD/EUX. Der er fortsat Uddannelsesgaranti på de enkelte uddannelsesområder efter gældende regler. Det betyder, at alle nuværende elever kan afslutte deres erhvervsuddannelse via læreplads i en virksomhed eller i skolepraktik. Find mere information på uddannelse.dk

Klage over karakterer – sommeren 2020 (EUD/EUX)

Hvis du ønsker at klage over en karakter afgivet på EUD/EUX i forbindelse med nedlukningen, eller en karakter afgivet i forbindelse med afslutningen i sommeren 2020, er den lokale tidsfrist sat til d. 30/6-2020 kl. 12.00

AMU / Kurser

Afholdes der kurser?

Ja, der er igen åben for alle AMU-kurser. Undervisningen foregår efter myndighedernes retningslinjer.

Kan jeg tage kurser online på Tradium?

Ja, du kan. Der findes flere kurser, der også bliver udbudt som fjernundervisning. Find hele vores udbud af online kurser.

Elev på Tradium

Der vil løbende blive informeret om undervisningen, prøver mv. på de almindelige kommunikationsplatforme. Alle nuværende elever bedes derfor holde sig opdateret på e-boks, mail, T-Learn og de andre kommunikationsplatforme.

Alle studierejser og studieture/udflugter i ind- og udland er aflyst på denne side af sommerferien for alle elever.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bliver syg?

Hvis du generelt bliver syg under lukningen og er ude af stand til at deltage i den digitale undervisning eller lave opgaver, skal du som vanligt melde dig syg, hvor du plejer og som du plejer.

Hvad gør jeg, hvis jeg har computerproblemer?

Vores It-medarbejdere kan kontaktes for support på mail helpdesk@itcn.dk og de kan også i begrænset omfang hjælpe fra kontoret.