Søg på tradium.dk

Det klimavenlige køkken

Kom på kursus, hvor du lærer at udvikle og fremstille klimavenligt mad. Klimavenligt mad, hvor du lærer at lave med ud fra hensyn til miljø, klima og sæsonvarer.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Indhold

Efter kurset kan du udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer, kendskab til madtraditioner og madkultur. Du kan anvende viden om økonomisk bæredygtighed og kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenlig mad.

Formål

Du opnår viden om:

  • Rentable koncepter for klimavenlig mad
  • Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighed

Du kan anvende den opnåede viden til at:

  • Udvikle og fremstille klimavenlig mad
  • Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson
  • Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed

Målgruppe

Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.

Eksamen

Der er en skriftlig eksamen til uddannelsen.

Varighed

2 dage





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Undervisningssted:    
Vester Allé 26, 8900 Randers C
Pris:
kr. 428
Varighed:
2 dage
Ledige pladser:
 

Vælg startdato:

Mødedatoer:
 

Tilmeld dig her

 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset