Søg på tradium.dk

Kalkulation i køkkenet - trin 1

Lær at kalkulere kostpris og udarbejde prisoverslag på enkeltretter.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Formål

Efter kurset kan du kalkulere kostpris ud fra viden om mængder og svindprocenter. Du lærer at udarbejde prisoverslag på enkeltretter ud fra passende dækningsbidrag. Derudover lærer du at vurdere en dækningsgrad og hvordan en merproduktion påvirker det forventede overskud. Du vil også lære at anvende regneark til beregning af madretters kostpris, brutto- og nettosalgspris samt dækningsbidrag.

Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Undervisningssted:    
Vester Allé 26, 8900 Randers C
Pris:
kr. 214
Varighed:
1 dag
Ledige pladser:
 

Vælg startdato:

Mødedatoer:
 

Tilmeld dig her

 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset