Søg på tradium.dk

Det åbne IT-værksted - Randers

IT-værkstedet er et fleksibelt tilbud til dig, der gerne selv vil tilrettelægge dit kursusforløb. Bliv opgraderet i fx Excel, Word og Access.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Vil du gerne opgradere dine IT-Kundskaber? Uanset om du er erfaren bruger af IT eller nybegynder, kan du i vores åbne IT-værksted få det kompetenceløft, du har brug for - i dit eget tempo.

Fleksible IT-kurser for dig, der selv vil vælge, hvornår du vil på kursus

Du kan starte når du har tid, og ugedagen bestemmer du selv. Du vælger mellem 35 forskellige IT-kurser, og underviseren hjælper dig med at sammensætte dem så de passer til lige netop dig.

Bliv en haj til Excel

På IT Åbent Værksted kan du fx lære alt om Excel lige fra præsentation af tal til anvendelse af pivottabeller og store datamængder. Her er muligheder for alle - om du er begynder eller mere erfaren excelbruger.

Se fagene nedenfor og find ud af, om nogle af dem er noget for dig. Eller kontakt vores kursussekretær, der kan hjælpe dig ved spørgsmål og med vejledning. Du kan finde hendes kontaktoplysninger nedenfor.

ÅBENT IT VÆRKSTED VIL SIGE, AT DER INGEN TAVLEUNDERVISNING ER, IDET DER I SAMME LOKALE ARBEJDES MED FORSKELLIGE IT FAG PÅ SAMME TID

 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Undervisningssted:    
Vester Alle 26, 8900 Randers C
Pris:
kr. 9152
Varighed:
Variabel
Ledige pladser:
 

Vælg startdato:

Mødedatoer:
 

Tilmeld dig her

 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 74 88 01   E trjo@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset