Søg på tradium.dk

Kursusudbud

Kurser og efteruddannelse for fodterapeuter

Der stilles store krav til fremtidens fodterapeut - både fagligt og personligt. Find dit næste kursus eller efteruddannelse for fodterapeuter og få opdateret dine kompetencer.

Kursist på Fodterapeutskolen til undervisning
 
 

Få dine faglige og personlige kompetencer styrket

Som fodterapeut skal du dække over et bredt felt af kompetencer fra sociale til faglige kompetencer. Som fodterapeut arbejder du ofte i en enmandspraksis og har derfor brug for input og sparring til udvidelse af din viden og dine kompetencer. Eller du arbejder i et fællesskab med god faglig sparring. Der er til gengæld andre udfordringer f.eks. samarbejdsrelationer, kommunikation og ikke mindst kvalitetskrav.

Hele det nævnte spekter vil vi på skolen gerne være med til at optimere. Vi er en stab af meget inkarnerede fodterapeuter, der har stor praktisk erfaring og efterfølgende mange års pædagogisk erfaring.

Derfor vil skolen fremover komme med kursustilbud til dig, der vil dække samtlige faglige områder. Der vil også være kurser, hvor dine personlige kompetencer kan styrkes. Så kort sagt bliver det en bred palette, der vil komme fra os.

Du kan altid finde kurserne nedenfor.

 

 

 
 
Kursus og efteruddannelse
 

Find kurser


Repetitionskursus i førstehjælp
KinesioTape kursus
 
 
 
 

Yderligere oplysninger

Kontakt Fodterapeutskolen på mail kursusfodterapeut@tradium.dk ved spørgsmål vedrørende kurser og efteruddannelsesmuligheder.