Søg på tradium.dk

Nyheder

Vejledning til fremtiden

 
 

14. november 2019

HHX, HTX, EUX og erhvervsuddannelserne deltog på uddannelsesaftener.

Der var d. 6.11 og d. 11.-12.11 uddannelsesaftener for henholdsvis erhvervsuddannelserne og de gymnasiale i Arena Randers, hvor Tradium deltog på alle aftener.

Arena Randers har dannet rammen om et inspirationsforum for unge i Randers. Her har de til uddannelsesaftener kunnet indsamle viden om de forskellige ungdomsuddannelser, som findes i byen.

Først var det erhvervsuddannelserne, der blev vist frem. Her demonstrerede elever fra de forskellige uddannelser, hvad deres fag gik ud på. Samtidig kunne unge fra 8. og 9. klasse samt deres forældre tale med undervisere, elever og mestre, som repræsenterede de virksomheder, der står klar med lærepladser til de unge.

Find erhvervsuddannelserne og læs mere

Derefter kom turen til de gymnasiale uddannelser. Her var vejledere og elever fra Tradiums gymnasiale uddannelser, HHX, HTX og EUX, klar til at tale om mulighederne på de forskellige retninger - samt fortælle om studielivet på skolerne.

- Jeg kan godt lige sprog og rejser, derfor regner jeg med at vælge HHX, forklarede Tilde. Hun går lige nu i 8. klasse og besøgte den gymnasiale uddannelsesaften sammen med sin mor.

Tilde var rundt for at se de forskellige stande og fandt også EUX-uddannelsen spændende. Her kombinerer man et svendebrev med en studentereksamen, så du bagefter kan læse videre, fx på universitetet.

Find de gymnasiale uddannelser

Til Åbent Hus på Tradium d. 28. november kl. 16-19 kan du finde yderligere inspiration til dit valg af uddannelse. Her vil der også være mulighed for at tale med elever og undervisere samt snuse til omgivelserne, som huser dit kommende studie.

Se programmet for Åbent Hus

Vejledning til forældre

Har du børn, der står over for det store valg, kan du få råd og vejledning til at tale med dem om uddannelse og valg af uddannelse - og få svar på, hvad fx uddannelsesparathedsvurdering er for en størrelse. Se det inspirerende forældreunivers og tilmeld dig nyhedsbrevet.

 
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig