Søg på tradium.dk

Gymnasiale uddannelser

De gymnasiale uddannelser er for dig, der ønsker at forberede dig på en videregående uddannelse. En 3-årig studentereksamen giver dig en bred faglig- og erhvervsrettet viden, som er dit afsæt for de bedste karrieremuligheder i fremtiden.

Gymnasial uddannelse - studerende pige med smil
 
 
 

Om de gymnasiale uddannelser

Gør dine drømme til virkelighed

Hvad er en gymnasial uddannelse? Og hvordan bliver man student? Tradiums gymnasiale uddannelser er din adgangsbillet til at indløse dine karrieredrømme. Vi tilbyder flere spændende uddannelsesretninger, der giver mulighed for at kombinere høj faglighed og individuelle specialfag.

De gymnasiale uddannelser hos Tradium består af tre retninger: HHX, HTX og EUX. HHX er en 3-årig gymnasial uddannelse med en handels- og erhvervsorienteret og international profil, som giver adgang til lange videregående uddannelser. HTX er en 3-årig gymnasial uddannelse med en teknisk orienteret profil, som giver adgang til at læse videre inden for især teknologiske og naturvidenskabelige fag, IT, sundhed og design. EUX er en erhvervsuddannelse, der kan kombineres med fag på gymnasialt niveau.

Fælles for Tradiums gymnasiale uddannelser er, at de ruster de studerende fagligt til at læse videre på en videregående uddannelse. Du skal vælge en gymnasial uddannelse, hvis du ønsker at læse videre eller drømmer om en bestemt videregående uddannelse.

De gymnasiale uddannelser har mange fag til fælles, men hver gymnasial uddannelse har desuden sine egne fag, som giver den unge mulighed for at få specialviden inden for fx teknologi og økonomi. Efter en fuldendt studentereksamen modtager den studerende sin studenterhue med ’et held og lykke’ i fremtiden.

En studentereksamen åbner et utal at døre ud i fremtiden, som kan virke uoverskuelige. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvad man vil bruge sin studentereksamen til eller spørge en uddannelsesvejleder til råds. De videregående uddannelser har forskellige adgangskrav, som man skal tage højde for ved valg af studieretning og valgfag.

Se i Adgangskortet hvilke fag, der opfylder de specifikke adgangskrav til forskellige videregående uddannelser.

 
Læs mere
+

Med en HHX er alle muligheder åbne

Se video
Elever fra Sportscollege til undervisning
 
 

Tradium har fokus på dig og din fremtid

På Tradiums uddannelser er de gymnasiale uddannelser dynamiske, hvor gruppearbejde, projektforløb og faglige udfordringer er en del af en spændende undervisningsdag. Skab din egen fremtid igennem et højt fagligt niveau, der ruster dig til de videregående uddannelser. På de gymnasiale uddannelser får du mulighed for at læse videre på dit drømmestudie, få et højt fagligt niveau og uddanne dig til fremtidens arbejdsmarked.
 

En HTX giver gode muligheder for at læse videre

Se video
HHX studerende til foredrag
 
 

Uddannelserne

Start med at vælge en retning

 
Nyheder

Elektrisk medvind til HHX-elever

Se alle nyheder
På Tradium HHX uddannes fremtidens forretningstalenter.
LÆS MERE
 
 
 

Bliv kontaktet

Vil du vide mere?

Skriv dit navn og dine kontaktinformationer, samt eventuel kort besked - så kontakter vi dig.

Jeg accepterer betingelserne for Databehandling