Søg på tradium.dk

Voksen- og efteruddannelse

Frisørkurser

Kom på frisørkurser indenfor klassiske discipliner som nye frisurer og hårsætning. Lær om hårfarvning og make-up, hvor vi har allieret os med nogle af eksperterne på området. Endelig tilbydes supplerende kurser til frisørfaget såsom salg og IT.

Kursist på frisørefteruddannelse
 
 

For dig, der ønsker at give dine kunder ny viden og kunnen

Moderne kunder er kvalitetsbevidste forbrugere, der følger med i tidens trends og lader sig inspirere af den globale mode. Der er vores kurser målrettet dig, der ønsker at give dine kunder den bedste serviceoplevelse suppleret med den nyeste viden og kunnen inden for branchen. Vores professionelle og dygtige instruktører samarbejder med de største brands og er ofte på kurser rundt i verden. De glæder sig til at dele den sidste nye viden om trends og teknikker med dig. Kom og bliv klædt på til fremtiden hos os. Lad dig inspirere til at blive endnu dygtigere til at opfylde dine kunders behov.
 

Information

Find kurser

Tilmeld dig
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Individuelle frisørkurser

Kom på et individuelt frisørkursus skræddersyet til dig og dine medarbejdere og få forbedret præcis de kompetencer, som du har brug for. Alle kurser bliver planlagt i samarbejde med dig og med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Mere om individuelle kurser