På tjeneruddannelsen får du viden om gastronomi og servicering. Nøgleord for tjeneren er præsentation af kvalitet, service, samarbejde og kommunikation. Du skal være interesseret i mad, vin, drinks, oste, borddækning, flambering og meget andet inden for servering, menuer og bar. Du bruger hver dag dit håndværk og din viden til at gøre en forskel for andre og se dem gå glade hjem efter en god oplevelse.
Tjeneruddannelsen har følgende specialer:
2 år 2 mdr. – 3 år 10 mdr.
Konference- og selskabstjener, tjener
9./10. klasse og 02 i dansk og matematik
SU og elevløn
Vester Allé 26, 8900 Randers C
Tradium udbyder grundforløb 1 og 2
Fornem tempoet, forventningerne og sanseoplevelserne med en hverdag i restaurationsbranchen, hvor du serverer fantastisk mad for gæster fra hele verden. Bliv en del af et pulserende arbejdsmiljø, hvor du arbejder sammen med både andre tjenere og kokke for at skabe de bedste oplevelser for kunderne.
Vær eksperten, når god mad og vin præsenteres for gæster. Du har overblikket, forstår dig på gode råvarer og har interesse for smag og kvalitet. Få viden om servicering og gastronomi, og lær om menuer, bar, flambering og det gode værtsskab. Du er æstetisk tænkende, når du dækker smukke borde, og du kan træffe hurtige beslutninger i pressede situationer.