Søg på tradium.dk

EUX uddannelser

Vil du udfordres på et højt praktisk og fagligt niveau? EUX giver dig friheden til at kombinere din erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen, så du styrker dine fremtidsmuligheder.

EUX Business studerende hygger i aftensolen
 
 
 

Om EUX uddannelserne

Styrk dine fremtidsmuligheder

Med en EUX-uddannelse bliver du faglært med en studenterhue. Men hvad står EUX for? EUX er det bedste fra frisør-, mad-, handels- og håndværksfagene kombineret med gymnasiet – en såkaldt erhvervsuddannelse med fag på gymnasialt niveau.

Du kan frit vælge en af Tradiums mange faglærte EUX uddannelser. Med en EUX i bagagen står du med styrkede muligheder for fremtiden. En EUX-eksamen vil både give dig mulighed for at tage et faglært job her og nu – eller læse videre på lige fod med personer med en gymnasial eksamen.

Du kan vælge mellem to hovedretninger – EUX Tech og EUX Business.

  • EUX Tech er de tekniske erhvervsuddannelser som frisør, gastronom eller mekaniker.
  • EUX Business er de merkantile erhvervsuddannelser som kontor- eller salgselev.

EUX indeholder gymnasiale fag og niveauer, der svarer til HF. En erhvervsuddannelse med EUX består af både praktik og den fulde skoleundervisning fra den valgte erhvervsuddannelse.

Du mister altså ikke noget fra erhvervsuddannelsen og bliver udlært på lige fod med elever uden EUX. Efter uddannelsen modtager du en EUX studenterhue og har valgfriheden mellem at tage et faglært job eller videreuddannelse – både nu eller i fremtiden.

 
Læs mere
+

Vil du have en læreplads?

Der er mange ledige og gode lærepladser. Bliv den næste, der får en læreplads med Tradiums lærepladsgaranti. Vi står klar til at hjælpe dig.

Mere om lærepladsgaranti
 
 

Åbent Hus

Er du i tvivl? Kom til Åbent Hus i Randers d. 15. januar kl. 16-19. Mød undervisere, vejledere og elever. Mærk studiemiljøet, og oplev uddannelserne på nært hold. Bliv klogere på dit valg.

Se programmet
 
 

EUX eleverne kommer med et højt fagligt niveau. Det skal vi bruge i fremtiden.

Se video
 
 
 

EUX er det bedste fra håndværksfaget og gymnasiet

 
 

Uddannelserne

Start med at vælge retning

 
Nyheder

Konkurrence gav indblik i erhvervsuddannelser

Se alle nyheder
Randers Realskole vandt og går videre til DM i Skills.
LÆS MERE
 
 
 

Bliv kontaktet

Vil du vide mere?