Søg på tradium.dk

Nyheder

25 år med JYSK

 
 

25. januar 2017

1. februar er det 25 år siden JYSK oprettede kædens elevuddannelse på Tradium. Siden er 3.300 detailelever blevet uddannet her.

Foto: JYSKs elevuddannelse på Tradium er blevet en af landets mest eftertragtede. Sidste år søgte omkring 2.100 om optagelse på en af de 120 årlige pladser.

Den 1. februar 2017 er det præcis 25 år siden, at JYSK i samarbejde med Tradium oprettede sin elevuddannelse.
 
En af dem, der var med til at grundlægge elevuddannelsen, er Jørgen Olsen, uddannelsesleder på JYSK Academy, som elevuddannelsen i dag hedder.
 
- Jeg kan stadig huske, at vores første elever fik undervisning på et nedlagt vandrerhjem i Strandby ved Farsø. Da det blev for småt, lejede vi os ind i Brugsens gamle lokaler, og i dag holder vi til på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor eleverne både har adgang til fitness, badeland og bowlingbaner, når de ikke får undervisning, fortæller Jørgen Olsen.
 
Prøver kræfter med virkeligheden
Selvom opholdene på Himmerland Golf & Spa Resort – som er ejet af JYSKs grundlægger og ejer, Lars Larsen – er populære blandt eleverne, foregår det meste af uddannelsen, som varer to år, i JYSK-butikkerne.
 
- Det har vist sig at være en stor succes, at vi har en meget praksisnær uddannelse, hvor eleverne prøver kræfter med virkeligheden. De seneste år har eleverne også overtaget en håndfuld butikker nogle dage, så de selv har stået med ansvar for butikken. Vi tager dem også med på en international studietur, så de kan opleve butikker i udlandet. Det giver dem alt sammen virkelig meget, siger Jørgen Olsen.
 
Han kan også glæde sig over, at 60-70 procent af eleverne fortsætter deres karriere i JYSK efter elevtiden.
 
Stolthed hos Tradium
På Tradium er adm. direktør Lars Michael Madsen stolt over at kunne fejre 25 års jubilæum med JYSK.
 
- Det er en fantastisk rejse, Tradium har været på sammen med JYSK, der jo har udviklet sig til en verdensomspændende forretning. Man skal være oppe på dupperne, når man samarbejder med JYSK, der er særdeles professionel, og en virksomhed, der ved, hvad den vil. JYSK er en af de mest succesfulde virksomheder i Danmark. Den historie er vi stolte over at være en lille del af, siger Lars Michael Madsen. 

Yderligere oplysninger

Direktion
Adm. direktør/CEO
M  2141 6848    T  8710 0423    E  lmm@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig