Søg på tradium.dk

Nyheder

Elev overraskede chefen i JYSK

 
 

31. oktober 2017

JYSK Ørbækvej i Odense vandt prisen som årets lokale lærlingepris. Elev Line Lindenstrøm havde i al hemmelighed skrevet indstillingen

Foto: Line Lindenstrøm, der er elev hos JYSK Ørbækvej i Odense er Store Manager Nicholas Warming Kristensen. 

Elev Line Lindenstrøm, der er andenårs elev hos JYSK, har indstillet sit lærested til årets lokalelærested, og på baggrund af indstillingen vandt butikken, og er nu med i opløbet om årets lærested i Danmark. Hun fortæller, at baggrunden for indstillingen er, at JYSK er det bedste lærested med alt det, hun kan få lov til at lave og alt det hun lærer i butikken og på Jysk Academy, som Tradium underviser på. 

"Jeg har kun ønsket at komme i lære hos JYSK, og jeg skrev kun én ansøgning, og det var til JYSK. Og alle mine forventninger er blevet opfyldt. Her bliver vi ikke bare opfattet som elever, men som talenter, hvor der er nogle, der tror på os", siger Line Lindenstrøm.

Medarbejderne lærer så meget som muligt

Hos årets lokale lærested JYSK Ørbækvej i Odense er Store Manager Nicholas Warming Kristensen stolt af indstillingen.

"Jeg er meget stolt over at blive kåret som årets lokale lærested. Jeg var selv elev for seks år siden og ved, hvor god elevuddannelsen er, og hvilken god start det har været for mig i min karriere. Derfor er det også vigtigt for mig, at eleverne får den bedst mulige uddannelse i butikken. Det kun kan lade sig gøre sammen med hele teamet i JYSK butikken på Ørbækvej og JYSK Academy", siger Nicholas Warming Kristensen.

 "Jeg er her, for at medarbejderne skal lære så meget som muligt. Hos JYSK har jeg altid oplevet, at det vi siger, er det vi gør. Det tror jeg, er med til at sikre succesen" siger Nicholas Warming Kristensen

Jørgen Olsen, der er Education Manager i JYSK Academy, var også tilstede ved overrækkelsen, og han fortæller, at JYSK sætter en ære i at uddanne de bedste faglærte.

"Jeg er både ydmyg og stolt over at være i en virksomhed, som sætter ressourcer af til eleverne, så vi kan skabe nogle af de bedste faglærte. Vi er meget glade for samarbejdet med eleverne, butikkerne og Tradium", siger Jørgen Olsen, der har stor ros til eleverne og den indsats, de lægger i deres uddannelse.

"Den største ros skal være til eleverne og den personlige udvikling og proces de gennemgår, det gør et stort indtryk på mig. Vores koncept er at være tæt på og nærværende over for eleverne 24/7 for at sikre dem den bedst mulige succes, og det fremgår tydeligt af vores dygtige, indtil nu 3.400 elevers karriereforløb".

Den 23. november kåres Danmarks bedste læreplads.

 

Yderligere oplysninger

,
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig