Søg på tradium.dk

Nyheder

Kom til indvielse på Tradium College den 13. september

 
 

04. september 2018

Vær med, når Tradium College åbner dørene og inviterer indenfor.

Foto: Leder af Tradium College, Henrik Fabricius, glæder sig til at byde indenfor på Tradiums nye college. (Foto: Ulrik Burhøj Jepsen)

Der er blevet savet, banket, boret, monteret og installeret. Nu er Tradiums nye elevhotel klar til at blive indviet.

Det er lyst, og det er lækkert. 60 møblerede dobbeltværelser med eget bad og toilet – og ikke mindst rigeligt med stikkontakter til ungdommens elektroniske gear. Dertil indbydende fællesarealer med tekøkken, lækker lounge og stor tagterrasse. Sådan lyder opskriften, eller tegningen om man vil, hvis man vil skabe et elevhotel anno 2018. På Sct. Peders Gade 17 i Randers er en sådan bygning nu en realitet. Tradium College er klar til at modtage elever, studerende og kursister på tværs af alder, køn og studieretninger.

Et stærk fællesskab – også efter skoletid

Tradium College kommer til at rumme de omkring 10.000 overnatninger, Tradiums uddannelsessøgende sammenlagt har om året. Mange af eleverne har en uddannelsesaftale med én af landets store kæder, eksempelvis T. Hansen, Meny og Spar.

”Vi ved, hvor meget rammerne betyder. Fungerer hverdagen, får man mest muligt ud af sit skoleophold,” lyder det fra Henrik Fabricius, der er nyansat Collegeleder hos Tradium. ”Med Tradium College kan vi nu tilbyde vores elever topmoderne værelser, som er lyse, indbydende og moderne indrettet. De mange fællesarealer er med til at styrke fællesskabet, og i Tradium ToolBox, som kommer til at ligge lige ved siden af Tradium College, får elever og kursister adgang til både værksteder og sportsfaciliteter,” tilføjer han begejstret.

Tradium College vil både have gæster for en enkelt nat og studerende, som bor på stedet i flere år. Det skaber et dynamisk miljø og et stærkt fællesskab, også efter skoletid. 

Åbent Hus for alle nysgerrige

Torsdag den 13. september går det løs. Fra kl. 16-18 er der åbent for alle, som har lyst til at se byens nye elevhotel og opleve den dynamik, der kommer til at kendetegne det sociale miljø på Tradium College.

Fakta

Det nye elevhotel danner et T og har plads til 120 elever og kursister.

Byggeriet er på 2400 m2 og i tre etager, og skal gøre det muligt for Tradiums elever og kursister at bo i spændende og trygge rammer, mens de uddanner sig.

Det er rådgivende ingeniør Jakob Keller og Brian Andersen fra Randers Arkitekten, der har omsat Tradiums tanker til tegninger, mens det er Jorton, der har gjort tegningerne til virkelighed.

Læs mere på: www.tradium.dk/college

 

Yderligere oplysninger

Tradium
Collegeleder
M  4188 0047    E  hef@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig